2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوک به کروناست و...

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 47 پست
بهرحال مریضه و خدانکنه مردا مریض بشن یا یه سرماخوردگی کوچیک بگیرن...انقد ادا درمیارن از خودشون...اون ...

تازه بعد از 1 هفته بود که باهم حرف میزدیم... دائم بهونه گیری میکنه بخاطر مریضیش نیست

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
نه اولین بارش نیست همچین رفتارهایی

خب منم همینو میگم مریضیشم که باعث شده لوس تر بشه و اینم که پیشش نیستی بهانه شده براش که غرغرو تر بشه.تویک اس بده به بهانه اینکه مثلا سوپت رو خوردی یا فلان چیز رو اون ساعت بخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐 من ولش نکردم من بیماری زمینه ای دارم اگع کرونا بگیرم احتماب مردنم زیاده خودش‌ میگه نیا

یه دونه اتاق دارین فقط؟؟؟؟منم بیماری زمینه ای دارم وباردارهم هستم ولی شوهرم کروناگرفت فقط اتاقمون روجداکردیم ازدورباهم صحبت میکردیم وهوای هموداشتیم تاتموم بشه این دوران

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
یه دونه اتاق دارین فقط؟؟؟؟منم بیماری زمینه ای دارم وباردارهم هستم ولی شوهرم کروناگرفت فقط اتاقمون رو ...

خوشبحالتون که انقدر خوبید

توی این 2 3 روزم دائم یا بهش زنگ میزدم یا پیام میدادم

عزیزم خب همسرته باید تو روزهای سخت کنار هم باشید نذار خاطره بدی از این دوران تو ذهنش بمونه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
خب منم همینو میگم مریضیشم که باعث شده لوس تر بشه و اینم که پیشش نیستی بهانه شده براش که غرغرو تر بشه ...

انقدر از این چشم پوشی ها کردم دیگه خسته شدم تاپیک‌های قبلیمو بخونید میفهمید

ام اس

الهی...ان شاالله که سلامتیتو به دست بیاری عزیزم

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
عزیزم خب همسرته باید تو روزهای سخت کنار هم باشید نذار خاطره بدی از این دوران تو ذهنش بمونه

پس من چی.. غرور و احساس و شخصیت من چی میشه این وسط

دوستان حق با اسیه عزیزه انشالله ک خدا شفاش بده ولی وقتی بیماری زمینه ایی دارن صلاح نیست پیش همسرشون باشن در ضمن ام اس با زالو قابل درمانه

پدر من نقطه ایی از ام اس تو مغزش بود براش زالو انداختیم دو بینیش و علایمش خوب شد کاملا اسی جان در رابطه با زالو حتما تحقیق کن ایشالله ک خیلی زود از بین بره این بیماریت عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

پس من چی.. غرور و احساس و شخصیت من چی میشه این وسط

عزیزم من به شما حق میدم ولی کرونا بیماری سختیه من خودم دو روزیه خوب شدم الان شوهرت تو مریضیه بذار به حساب حال ناخوشش 

اگه قبل تر گفته بود میگفتم به غلط کردن بندازش ولی الان شرایط فرق میکنه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
دوستان حق با اسیه عزیزه انشالله ک خدا شفاش بده ولی وقتی بیماری زمینه ایی دارن صلاح نیست پیش همسرشون ...

خیلی ممنون که درک میکنی حتی مادرشوهر  و خواهر شوهرمم گفتن نرو