2777
2789
عنوان

چقد بده نتونی ازدواج کنی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 158 پست
اصلا خودت را ناراحت نکن..اول مطمئن شو...بعدشم هزار راه حل هست

تواین چن سال از لحاظ روحی داغون شدم شدم عین زنای ۷۰ ساله

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صابکارت  متاهله  یا مجرد ؟ خدا لعنتشون کنه الهی آمین ... ای خدااااااااااااااا   ...

اون مجرد بود امروز ک بیرون بودم بازنش بود و ی بچه ۱ ساله از ته دلم اه کشیدم😔

تواین چن سال از لحاظ روحی داغون شدم شدم عین زنای ۷۰ ساله

برو پیش دکتر زنان بگو با نامزدم شیطنت داشتیم...ببینه چقدز اسیب دیده...

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  

یه چیزی میگم میخوای قبول کن میخوای نکن دیگرانم لطفا ریپلای نکنن شعور خودشونو نرسونن

@دخترشمالم  

بکارت دروغی بیش نیست 😐 میتونی تحقیق کنی خودت( انگلیسیم بلد نیستی او پیجای حقوق زنان هست) ، میتونی بری پیش یه ماما اصلا بهش چیزس در مورد تجاوزت نگو ببین می‌فهمه باکره نیستی یا نه اگر نفهمید برو. با خیال راحت ازدواج کن 

https://www.instagram.com/tv/BylXkqWAY3t/?igshid=1bhm71xjhp3tx

ریپلای نکنید دوس ندارم بحث کنم نظر مخالف داری جداگونه و بدون ریپلای ب اسی بگو

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

برو خودشو تهدید کن...پول ترمیمو بگیر بعدم برو یه جا ترمیم میکنن واست

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  

شهر کوچیک که خوبه برو یه نفرو پیدا کن ادم خیرخواه شهرتون بره واسطه بشه با یه خانم دکتری حل کنه یه نفر شناس و معروف به خیرخواهی که اکثر دکترها اینجور ادمارو میشناسن

شهرمون کوچیکه اون پولدار و کله گندس فقط برامن ابروریزی میشه

اره درک میکنم مناسفانه ثابت هم ک کنی باز میگن خوب اون مرده خطا پیش میاد اما تو ....

خدا لعنتشون کنه

بیخیال این موضوع شو و زندگیتو کن اصلا به ترمیمم فکر نکن .عفت یه زن به یه تیکه پرده نیس .اونیه ک تو وجودته .اصلا اگه شهرتون کوچیکه شاید معاینه قبل ازدواج نباشه .نگران شب عروسی هم نباش بهصی مردا اصلا واسشون مهم نیس و از اینجور چیزا اطلاعی ندارن .معمولا اطرافیان خانواده پسرن ک پا پیچ میشن.فقط رو روحیه خودت کار کن خودتو یک شکست خورده یا مظلوم نبین .فقط بدون تجربت تو زندگی بیشتر شده

یه بار یه مامایی گفت من طرف بدونم واقعا توبه کرده انجام میدم حالا فکر کن برا فرد خطا کار انجام میداد ...

توشهرمون ک ۲ جارفتم گفتم جریانوقبول نکردن منم قید همه چیو زدم نمیدونم خداکجاس..این حقم نبود