2777
2789
عنوان

چقد بده نتونی ازدواج کنی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 158 پست
اره درک میکنم مناسفانه ثابت هم ک کنی باز میگن خوب اون مرده خطا پیش میاد اما تو .... خدا لعنتشون کنه ...

چن روز پیشم خواستگار داشتم قبول نکردم اخه میترسم بفهمه بعدش بعدهمه جابگه این دخترنبود مامانم داغون میشه

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر کوچیک که خوبه برو یه نفرو پیدا کن ادم خیرخواه شهرتون بره واسطه بشه با یه خانم دکتری حل کنه یه نف ...

ب کسی تاحالا نگفتم...چی بگم اخه دلم پر درده و سکوت میکنم

ب کسی تاحالا نگفتم...چی بگم اخه دلم پر درده و سکوت میکنم

برو پیش یه ماما اول بهش بگو ببخشید با گریه اینجوری ادما زودتر دلشون به رحم میاد من جای تو بودم همه مطب ماما و زنان شهرمو میگشتم اونا که به کسی نمیگن اصلا کارشون اینه چی رو برن بگن

[QUOTE=164707158]برو پیش یه ماما اول بهش بگو ببخشید با گریه اینجوری ادما زودتر دلشون به رحم میاد من جای تو بودم فردای اون شب لعنتی باکلی حال بد و خراب رفتم دکتر انقدحالم بود کلی گریه و زاری کردم اونام منومقصرمیدونستن ولی من پدر ندارم مجبورم کارکنم من واقعا کاری نکردم ولی ....