2777
2789
عنوان

چقد بده نتونی ازدواج کنی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 158 پست
درسته ببین عزیزم چیزی به اسم پرده وجود نداره  البته یه بافت ماهیچه ای نازک به اسم هایمن وجود ...

ولی من برا اولین رابطه  بعد ازدواجم اینه گذاشتم قشنگ قبل و بعدش فرق کرده بود.نمیدونم شاید برا همه اینطور نباشه

ولی من برا اولین رابطه  بعد ازدواجم اینه گذاشتم قشنگ قبل و بعدش فرق کرده بود.نمیدونم شاید برا ه ...

عزیزم گفتم گاهی تغییر شکل میده گاهی نمیده

و حتی وقتی هایمن شما تغییر شکل میده شبیه یه نوع دیگه از هایمن میشه و کسی متوجه نمیشه این هایمن تغییر شکل داده بلکه انگار مدلش اینه

متوجه منظورم شدی عزیز؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گفتم گاهی تغییر شکل میده گاهی نمیده و حتی وقتی هایمن شما تغییر شکل میده شبیه یه نوع دیگه از ه ...

بله .ولی خوب گاهی هم یه حالت تیکه تیکه برشدار به خودش میگیره فکر کنم اون معلومه ک چیزی باعث تغییر شکلش شده .شاید اگه عضلات پایین کسی سفتر باشه یا جنس کشسانی تری داشته باشه تغییر شکل نده.

من اطلاعی ندارم فقط از تو ذهن خودم حدث میزنم

بله .ولی خوب گاهی هم یه حالت تیکه تیکه برشدار به خودش میگیره فکر کنم اون معلومه ک چیزی باعث تغییر شک ...

من اطلاع دارم عزیزم 

کلی مقاله و مطلب خوندم در موردش

یه لایه ماهیچه نازکه گلم اصلا حالت خاصی نمیگیره و اصلا قابل تشخیص نیست

حتی یه بنده خدایی که یک سال رابطه کامل داشتن برای اینکه شناسنامه بدون اسم همسرش بگیره رفت پزشک قانونی و گفت رابطه نداشتم با اطمینان،پزشک قانونی هم تایید کرد و اسم همسرش رو پاک کردن

یا بعضی ها بعد از اینکه چند سال رابطه داشتن رفتن دکتر زنان با اطمینان گفتن باکره هستن و دکتر براشون نامه داده و بهشون ثابت شده اینا دروغه 

شما هم میتونی بری امتحان کنی متوجه شی گلم