2777
2789
عنوان

چقد بده نتونی ازدواج کنی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 158 پست
واسه من تجاوزنبود..بیشتر اذیتم میکرد..واسه یه بار شد البته...به قدری اسیب بهم زد تا بیست وهشت سالگی ...

دقیقا منم اون لحظه از ذهنم نمیره

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مقصر نبودی میتونی با همسر اینده ت مطرح کنی قبل ازدواج. اگر ادم درستی باشه حرفتو قبول میکنه و باه ...

ای بابااااااا ...

من  یکی از دوستام براش این اتفاق افتاوه بود   اما   خواستگار ک اومد نامزد کرد و به خواستگارش چیزی نگفت ...توی نامزدی ب  همسرش قضیه رو تعریف میکنه و قسمش میده که بین خودشون بمونه .

نامزده هم گفته بود خیالت راحت و من فقط حودتو میخام و....

گفته بود فقط بخاطر اینکه هیچوقت حرفات یادت نره بیا توی کاغذ امروز این حرفارو بنویس تا  آخر عمر نگهداریم و یادت نره 😒😒😒اینم همه چی رو نوشته بود  ب خیاله خودش داشته تعهد میداده مثلا ...

پسره هم سه سوته خانواده هارو  در جریان گذاشت و سه سوته طلاقش داد باهمون مدرک  کاغذ😞😒

با ۲ تاخواستگارم مطرح کردم ولی قبول نکردن ک هیچ شهرمون کوچیه ی جور دیگه بم نگا میکنن

اگه بچه بودی احتمال زیاد فقط اسیب دیده...ببین میتونی تو اینه نگاش کنی؟؟

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  
چرا طعنه بشنوی مگه تقصیر تو بوده بعدشم تقیرکارم ک حای باشی هیچ تاثیری رو روند ازدواجت نداره .اگر فکر ...

واقعا عاشق راه حلتم چجوری بره ی شهر دیگه؟؟؟

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
من شاغلم صابکارم بود وقتی همکارم رف اون...

اخ نامرد..واقعا به شغل ها هم اعتبار نیس..یبار  واس کار به یه شماره پیام دادم گفت یکم حرف زد بعدگفت عکستو بفرس ترسیدم همه پیامامو پاک کردم گفتم نمیخواد..

ای بابااااااا ... من  یکی از دوستام براش این اتفاق افتاوه بود   اما   خواستگار ک اوم ...

منم فکر میکنم کسی هم ک قبول کنه اخرش یه جایی از زندگی به رُخش میکشه.عموم مردم جنبه اینچیزا رو ندارن .حالا جالبه اکثرا به نردا حق میدن ولی یه زن....

اگه کسی نمیدونه بهتره به هیچکی نگه .

دقیقا منم اون لحظه از ذهنم نمیره

اصلا خودت را ناراحت نکن..اول مطمئن شو...بعدشم هزار راه حل هست

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  
کاش میشد همون موقع شکایت کنی از طرف .اگه میشناسیش .اگه از ابروت نمیترسی.متنفرم از بعضی انسانها ک ندا ...

شهرمون کوچیکه اون پولدار و کله گندس فقط برامن ابروریزی میشه

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟