2777
2789

چند هفته ای؟

بچه نداری؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

من اگ حامله باشم بخاطر وزنم سقط میکنم🤧😞

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا وزنت بالاست خیلی

وزنم ۹۲😪دارم لاغر میکنم پارسال ۷۰ بودم🥺

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
الان چیکار کنمممم

کدوم شهری برو پیش ی دکتر خوب دوس داری نگه دار

نزدیک هشت هفته دارم یکی

خدا رو شکر یه دونه داری

بعد از زایمان، مشکل قلبی گرفتی؟

من باردار که بودم کیسه آبم پاره شد.سن بارداریم کم بود.گفتن اگه الآن به دنیا بیاد شانس زنده موندش خیلی کمه و اگه زنده بمونه به احتمال زیاد مشکل پیدا می کنه.اگه با کیسه آب پاره هم نگهت داریم تا دیرتر به دنیا بیاد ، احتمال عفونت رحم و مرگ خودت هست.منم زایمان کردم و چند روز بیشتر زنده نموند

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
انشالله لاغر میشی و باردار 

باردار نمیخوام حالا😥😥😥

کدوم شهری برو پیش ی دکتر خوب دوس داری نگه دار

من شمالی ساری تو بیمارستان قلب پرونده دارم سر بارداری قبلیم اون بارداریم ریسک داشت اینم گفته خیلی برات خطر داره دستور ختم دادن

من شمالی ساری تو بیمارستان قلب پرونده دارم سر بارداری قبلیم اون بارداریم ریسک داشت اینم گفته خیلی بر ...

ایشالله هر چی خیره پیش بیاد واست

خدا رو شکر یه دونه داری بعد از زایمان، مشکل قلبی گرفتی؟ من باردار که بودم کیسه آبم پاره شد.سن ب ...

من بارداری اولم 4 ماه که بودم رفتم اکو فهمیدم مشکل قلبی دارم بعدش با ریسک بالا ماه های بعدو هر ماه با اکو گذروندم تا زایمان کنم... بچمم دو سالش نشده الا اینم دکترای قلب تشخیص دادن که باید سقط بشم میترسم عذاب وجدان دارم