2777
2789

چند روزه قرص خوردی و پری نشدی؟

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزه قرص خوردی و پری نشدی؟

من وقتی میخوردم بعد ۷ روز پری میشدم.خیلی جلو میوفتاد عادتم.یبارم پشت هم دو س بار خوردم نشدم تا ی ماه ایقد ترسیدم رفتم دکتر تست دادم منفی بود گفتن هورمونات قاطی کرده حتا سونومم پاکه پاک بود

رابط مشکوک داشتم خوردم..پریم عقب نیوفتاده...میخام بدونم خوردنش ت جواب ازمایش تاثیر داره

اها.. نمیدونم. به ازمایشگاه زنگ بزن بپرس.. خوش بحالت پری شدی😥.. من دو روز ب پری قرص خوردم مشکوک هم نبود ولی محض احتیاط خوردم(بچم دو ماهشه) الان ۸ روز گذشته نشدم هنوز و  استرسی هست که به جونم افتاده😣

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
من وقتی میخوردم بعد ۷ روز پری میشدم.خیلی جلو میوفتاد عادتم.یبارم پشت هم دو س بار خوردم نشدم تا ی ماه ...

اهااان.. ب نظرت من نگران نباشم.. دو روز مونده ب پری قرص خوردم ۸ روز گذشته هنوز نشدم