2777
2789
عنوان

بچها وقت اذانه لطفا دعام کنید

158 بازدید | 26 پست

گرچه دیگه امیدی ندارم 

ولی خواهش میکنم

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیدار شدم برای روزه گرفتن اگه دعام قبول باشه حتما دعا میکنم برات❤❤❤

زیاد پیتزا نمیخورم ولی دوسش دارم🙂 حتی نمیدونم کاربری قبلیم چرا ترکید😂😂😂***********امروز یکی از لباسای قبل از قرنطینه ام رو امتحان کردم اندازم بود از خوشحالی کلی ذوق کردم و بغض گلومو گرفت.حالا درسته روسری بود ولی اندازم بود هنوز🤣🤣🤣🤣**********این ساعت خواب دیگه با هیچی درست نمیشه مگه اینکه ۲ روز بمیرم دوباره سر وقت زنده بشم 😅😅😅😅*********‏تو بدترین شرایط روحی هم که باشم وقتی آهنگی از شماعی زاده پخش بشه شونه ی سمت راستم تکون میخوره و دستم به آسمون میره که لامپی رو باز کنه😂🤣*********خوبیه قرنطینه این بود که کارتم خالی نشده، دستمال مرطوب و  آرایش پاک کنم و لوازم آرایشمم تموم نشده، تازه هر جا هم بخوام برم ماسک میزنم نچرال فیس میرم ؛)😋😋😎😎********ﺁﺧﻮﻧﺪﻩ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻮ ﻣﺴﺠﺪ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﮔﻔﺖ: ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺮ ﺫﻭﺍﻟﺠﻨﺎﺡ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﻲ ﺭﻓﺖ...!ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺟﻤﻌﻴﺖ ﮔﻔﺖ: حاج آﻗﺎ ذﻭﺍﻟﺠﻨﺎﺡ ﻛﻪ ﺍﺳﺐ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﺑﻮﺩ ﻧﻪ اﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ!!ﺣﺎﺝ آﻗﺎ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ:ﺧﻔﻪ ﺷﻮ.....ﺗﻮ اگه ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﺍﺷﺖ ﻧﻤﻴﺪﻱ ﯾﻪ ﺩﻭﺭ ﺑﺰﻧﻪ؟
نمیاد آخه، ماه پیش سه هفتگی از بین رفت، الانم که مریضم و کلا از زندگی افتادم 

😔بخدا منم نا امید بودم سقط شد تو ۵ هفته میگفتم دیگ مادر نمیشم اینم تو اوج ناامیدی دیدم مثبته فردا موعدم بود دو روز پیش زدم هاله پررنگ انداخت امشب دیگ قشنگ خط انداخت

برات دعا میکنم اما سقط ک میشه رحم آماده تره زود بچه بعدی میاد

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
معنی آیه ای که گذاشتی تو امضات رو میدونی ؟

اره 

میدونم 

ولی از بچگی همیشه از توکل کردن میترسیدم 

گذاشتم امضام 

شاید حکمت خدا خواسته من بود

اما اگر هم نباشه 

بازم من همون‌خواسته مو میخوام

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
من بیدار شدم برای روزه گرفتن اگه دعام قبول باشه حتما دعا میکنم برات❤❤❤

خیلی خیلی ممنونم عزیز دلم❤️❤️❤️

😔بخدا منم نا امید بودم سقط شد تو ۵ هفته میگفتم دیگ مادر نمیشم اینم تو اوج ناامیدی دیدم مثبته فردا م ...

خیلی برات خوشحالم انگار که برا خودم مثبت شده، منم فک میکردم بزودی بشه ولی خب برا سومین  بار کرونا گرفتم، از مادرم اینا گرفتم، نمیدونم چی پیش میاد

عزیرم من الان بی بی چک زدم‌مثبته نشون داده میگن‌باردارها دعاشون میگیره اگ قابل باشم برات دعا میکنم ه ...

خیلی ممنونم عزیزم انشالله یه نینی سالم خوشگل بیاد تو بقلت ❤️❤️