2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم دنبالم بیفته

2401 بازدید | 23 پست

چهار ماه از زایمانم میگذره.خیلی احساس تنهایی میکنم.خیلی به توجه همسرم نیاز دارم.دلم میخواد مثل قبل بهم محبت کنه

ولی اصلا حواسش نیست...

حس میکنم دارم محبت رو ازش گدایی میکنم

به نظرتون چطوری هم خودم رو کوچیک نکنم.هم کاری کنم اون دنبالم بیفته؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم بیشتر بگو  کارش چیه ؟ محبت نمیکنه مثلن چجوری 🙄

کارش اداریه.از سر کار که میاد یه سلام احوالپرسی معمولی.نهار میخوره بعد میره تو گوشیش

یا شب فقط موقعی که با هم فیلم میبینیم شاید کمی باهام حرف بزنیم

سکوت نیستیم حرفامون همش در حد کاراییه که میخوایم انجام بدیم و...شب قبل خواب هم یه شب بخیر ساده هم نمیگه.باز میره تو گوشی

احتمالا به بچه حسودی میکنه.اونورقیب خودش میبینه. توجهات شمارو هم الکی میبینه. باهاش صحبت کن.

نه برای ما کاملا برعکسه

اون دوست داره خیلی به بچه ها توجه کنم.به موقع عوض کنم به موقع شیر بدم به...

من خیلی دلم میخواد کمی حرص بزنه که برای اونم وقت بذارم ولی موقعی که وقت میذارم و پیشش میشینم اصلا حواسش بهم نیست

خودتو مستقل و با اعتماد به نفس نشون بده،طوری که فکر کنه بهش نیاز نداری،به خودت هم برس

ممنون.اره حرفات رو قبول دارم.ولی چطوری؟مثلا چیکار کنم که نشون بدم بهش نیازی ندارم و سرگرم خودمم

نه برای ما کاملا برعکسه اون دوست داره خیلی به بچه ها توجه کنم.به موقع عوض کنم به موقع شیر بدم به... ...

احتمالا ازدوران بارداری شما تا الان بایه چی دیگه خودشو سرگرم کرده والان به اون روش عادت کرده.کم کم خوب میشه .هرچیزی یه دوره ای داره.

ممنون.اره حرفات رو قبول دارم.ولی چطوری؟مثلا چیکار کنم که نشون بدم بهش نیازی ندارم و سرگرم خودمم

خواهش میکنم عزیزم,باید روتینت تغییر کنه،کارهایی بکنی که قبلا نمیکردی،مثلا برو تو اتاق پیشش نباش ، به هر بهونه ای،که توجهش جلب بشه،یا مثلا هندزفری بذار تو گوشت آهنگ یا سخنرانی گوش بده وقتی پیشش هستی،غیرمستقیم نسبت بهش بی توجه باش،البته بی محلی نکنیا،مثلا من وقتی قهر میکنم هی به موهام میرسم،لباس های شیک ترمو میپوشم،سعی کن خودتو شاد نشون بدی که خودش بیاد بهت بچسبه

کارش اداریه.از سر کار که میاد یه سلام احوالپرسی معمولی.نهار میخوره بعد میره تو گوشیش یا شب فقط موقع ...

من نمیدونم تو فکرش چیه 

ولی ذهن شوهرتون مشغوله .حالا کجا خدا میدونه 

انگار حوصله هیچکسو نداره و همش تو خودشه

عزیزم باش صحبت کن .مشاوره برو .یا برو پیش روانشناس 

برلش توضیح بده .کمکت میکنن.

دست رو دست نزار و بشینی هی بگی عب نداره 

شاید خسته سر کارع .شایدشاید شاید.ولی ممکنه اصلن مربوط ب این چیزا نباشه.

هیچکس ب اندازه همسر من کارش شلوغ نیس .با ۲۰ تا کارگر سر کله میزنه .ساختمون سازع .از۷ صبح میره و۸ شب میاد.الانم واحدا آماده شدن برا فروش .خیلی اذیت شد.اما با این حال .ساعت هشت خونه هست تا با ما شام بخوره

بعدشم یکم با هم فیلم میبینیم .با هم حرف میزنیم در مورد کارش .حساب کتاب میکنه .یکم نگاه گوشی میکنه .

کلن هواسش هست ..

ولی اینکه بگی کارش شلوغه و خسته هست .اینا بهانست 

مردی که حوصله خانوادشو داشته باشه تو هر شرایطی سعی میکنه کنارشون باشه .چه عاطفی چ مالی .

ب نظرم رفتار شوهرتون مشگل داره .پیگیر باش

پس برو بغلس گریه کن خودتو لوس کن حدفاتو بهش بگو بفهمه چته  بگو کمبود محبت دارم  بگو کمبو ...

عالی بود😄😄

اولش که گفتی برم بغلش گریه زاری کنم.گفت عمرا دیگه ازش چیزی بخوام.ولی همینکه بگم چه پیامدایی داره و از فرداش بی خیالش بشم.میتونه برای اون زنگ خطری باشه!!؟😉

یعنی جواب میده😞