2777
2789
عنوان

این درسته؟

131 بازدید | 15 پست

ک گرم یا سرد بودن طرفو ازش بپرسیم تو خاستگاری؟ من و همسرم هیچکدوم درمورد اسن مورد صحبت نکردیم تا روز قبل از ازمایشمون. 

ولی الان دختر داییم خاستگار داره و میگه این موردو روش نمیشه از طرف بپرسه. منم ایده ای براش ندارم. و بهش گفتم اصن فک نکنم درست باشه که بپرسی.نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا روتون میشه زود راجبه این موضوع حرف بزنید ماها چندماه  بعد ازنامزدی راجبش میحرفیم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

این سوالو بهتره اقا بکنه بپرسه چند بار رابطه در هفته مد نظرتونه چون واقعا مهمه

پسره بهش گفته وقتی هوا سرد میشه کدوم قسمتای بدنتونو میپوشونید. 

ک سر این کلی منو دختر داییم خندیدیم گفتم چ سوالای بی ربطی میپرسه. 

ممکنه منظورش این مورد باشه؟

مشخصات مزاج‌های مختلفو توی نت سرچ کنه بخونه. از روی ظاهر میشه فهمید. البته یه کم باید دقتش بالا باشه. مثلا دموی مزاج‌ها چهارشونه هستن، و صفراوی مزاج‌ها سینه کفتری، باید حواسش باشه اینا رو قاتی نکنه. یا مثلاً یه آدم چاق رو با یه آدم چهارشونه اشتباه نگیره. 

در زمینه رابطه جنسی، به ترتیب دموی مزاج، صفراوی مزاج، سوداوی و در نهایت بلغمی تمایلشون از زیاد به کم هست.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
واقعا روتون میشه زود راجبه این موضوع حرف بزنید ماها چندماه  بعد ازنامزدی راجبش میحرفیم

من و همسرم درمورد این حرف نزدیم. بعد از کلاس قبل عقد فقط در حد یه جمله. ولی منم درک نمیکنم واقعا. منطقیه ک بپرسیم ولی خیلی سخته. 

من و همسرم درمورد این حرف نزدیم. بعد از کلاس قبل عقد فقط در حد یه جمله. ولی منم درک نمیکنم واقعا. من ...

این نظر شخصیه منه... به نظرم قبل از ازدواج نمیشه خیلی دقیق در مورد این مسأله چیزی گفت، چون هنوز رابطه برقرار نکردن، مخصوصاً خانوما که تجربه رابطه جنسی نداشتن، خب در مورد یه موضوع ناشناخته نمیتونن دقیق بگن چقدر نسبت بهش تمایل دارن یا ندارن، یا چقدر در این زمینه توانایی دارن یا ندارن. بهترین راه همون تشخیص از روی ظاهر افراد و مزاجشونه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
من و همسرم درمورد این حرف نزدیم. بعد از کلاس قبل عقد فقط در حد یه جمله. ولی منم درک نمیکنم واقعا. من ...

اره   معمولا اول باید پسر راجبه این موضوع حرف بزنه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

این نظر شخصیه منه... به نظرم قبل از ازدواج نمیشه خیلی دقیق در مورد این مسأله چیزی گفت، چون هنوز رابط ...

چه جالب من واقعا نمیدونستم میشه از ظاهر تشخیص داد. رنگ پوست هم تاثیر داره؟