سلام دوستان، من قرص ضدبارداری روجا خریدم، 28 عددی هست، 24 عدد قرص روکش صورتی، و 4 عدد سفید هست،داخل بروشور زده از اول عادت استفاده شه ولی داروخانه بهم گفت از پنجم عادت هم می تونی بخوری، می خواستم بدونم از اول عادت بخورم بهتره یا از پنجم؟ شما چطوری استفاده کردید و چند روز بعد پریود شدید؟
هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم روجا خوردم همش خونریزی و لکهبینی بود ۶تا هم بسته رو خوردم هیچ فرقی نکرد کلا خیلی قرصش به آدم ا ...
دکتر بهم دو بسته قرص روجا داد. من از روز سوم پریودی شبی ۱ دونه میخورم. تا الان ۶ شب هست که دارم می خورم. امشب دیدم خونریزی کردم.از عوارض قرص روجا هست درسته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر بهم دو بسته قرص روجا داد. من از روز سوم پریودی شبی ۱ دونه میخورم. تا الان ۶ شب هست که دارم می خ ...
اره حتما برای قرص منم روجا بهم نمیساخت کنتراستمین گرفتم خوب بود الانم درسبلین استفاده میکنم از عوازص قرص لکهبینی خون قرص ادامه بده اگر دیدی با خوردن قرص خون زیاد شد قطع کن ولی میتونی مثل همون قرص شبیهشو یه قرص دیگع بخوری ادامه قرص قبلی برو داروخانه بگو قرصی شبیه قرص روجا دارید به همون دوز استروژن و پروژستزون ولی طبیعی با قرص میگن تا ۳بسته اوکی من قرص روجا اذیتم کرد خیلی همش لکهبینی بود خون عوضش کردم
دکتر بهم دو بسته قرص روجا داد. من از روز سوم پریودی شبی ۱ دونه میخورم. تا الان ۶ شب هست که دارم می خ ...
چرا از شب ۳ خوردی معمولا یا از شب اول مصرف میکنن یا ۵ ولی کلا یعضی قرص ضدبارداریها لکهبینی میاری خون چیز عجیبی نیست معمولی میگن اینطوز مواقع این مدل قرص نیسازه یه مدل دیگه قرص مصرف میکنن دروسبلین خوبه بهتر از روجاست
بعد درست قرص مصرف کن هرروز یه زمان مشخص مصرف کن تو بسته اول یه پیشگیری دیگه داشته باش با انتیبیوتیک مصرف نکن و یه سری داروها دیگه هم تداخل داره اگر باهاش اسهال و استفراغ بگیزی اثر قرص برای پیشگیزی از حاملگی خیلیی پایین میاد تو تایمی که افتادی به خونریزی یعنی یه سیکل از دست دادی تو مصرف قرص یعد دوباره یه یسته کامل قرص پیشگیری دیگه کنن چون یعنی پریود شدی و دوباره ممکن تخمکگداری شه حواست به لین باشه فکر نکنی چون قرص میخوری با قرص خون دیدی خون میگم نه لکه یعنی قرص هنوز اثر محافظتی داره حتی اگر بعد ۶ماه قرص خوردن وسط سیکل خون دیدی قرص بعدی شروع میکنی تو بسته اول قرص تا اخرش یه روش محافظتی دیگه داشته باش اوکی بودب بسته دوم دیگه پیشگیزی نکن ولی اگر در حد لکهبینی نع قرص مصرف کن قطع میشه خودش با مصزف قرص