2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری روجا

| مشاهده متن کامل بحث + 104436 بازدید | 87 پست
منم روجا خوردم همش خون‌ریزی و لکه‌بینی بود ۶تا هم بسته رو خوردم هیچ فرقی نکرد کلا خیلی قرصش به آدم ا ...

دکتر بهم دو بسته قرص روجا داد. من از روز سوم پریودی شبی ۱ دونه میخورم. تا الان ۶ شب هست که دارم می خورم. امشب دیدم خونریزی کردم.از عوارض قرص روجا هست درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی که بهت نساخت؟ چه تغییراتی در تو به وجود اورد که دکتر گفت بهت نساخت؟ میشه در این باره توضیح ب ...

الان دیگه فک کنم نزدیک دوساله دارم میخورم.راضی ام خداروشکر بهم ساخته.

یعنی دچار تغییرات خلق وخو ،لکه بینی،حالت تعوع،چاقی ولاغری،سرد مزاجی نشدم

دکتر بهم دو بسته قرص روجا داد. من از روز سوم پریودی شبی ۱ دونه میخورم. تا الان ۶ شب هست که دارم می خ ...

اره حتما برای قرص منم روجا بهم نمی‌ساخت کنتراستمین گرفتم خوب بود الانم درسبلین استفاده می‌کنم از عوازص قرص لکه‌بینی خون قرص ادامه بده اگر دیدی با خوردن قرص خون زیاد شد قطع کن ولی میتونی مثل همون قرص شبیه‌شو یه قرص دیگع بخوری ادامه قرص قبلی برو‌ داروخانه بگو قرصی شبیه قرص روجا دارید به همون دوز استروژن و پروژستزون ولی طبیعی با قرص میگن تا ۳بسته اوکی من قرص روجا اذیتم کرد خیلی همش لکه‌بینی بود خون عوضش کردم

دکتر بهم دو بسته قرص روجا داد. من از روز سوم پریودی شبی ۱ دونه میخورم. تا الان ۶ شب هست که دارم می خ ...

چرا از شب ۳ خوردی معمولا یا از شب اول مصرف میکنن یا ۵ ولی کلا یعضی قرص ضدبارداری‌ها لکه‌بینی میاری خون چیز عجیبی نیست معمولی میگن اینطوز مواقع این مدل قرص نیسازه یه مدل دیگه قرص مصرف میکنن دروسبلین خوبه بهتر از روجاست

بعد درست قرص مصرف کن هرروز یه زمان مشخص مصرف کن تو بسته اول یه پیشگیری دیگه داشته باش با انتی‌بیوتیک مصرف نکن و یه سری داروها دیگه هم تداخل داره اگر باهاش اسهال و استفراغ بگیزی اثر قرص برای پیشگیزی از حاملگی خیلیی پایین میاد تو تایمی که افتادی به خون‌ریزی یعنی یه سیکل از دست دادی تو مصرف قرص یعد دوباره یه یسته کامل قرص پیشگیری دیگه کنن چون یعنی پریود شدی و دوباره ممکن تخمک‌گداری شه حواست به لین باشه فکر نکنی چون قرص میخوری با قرص خون دیدی خون میگم نه لکه یعنی قرص هنوز اثر محافظتی داره حتی اگر بعد ۶ماه قرص خوردن وسط سیکل خون دیدی قرص بعدی شروع میکنی تو بسته اول قرص تا اخرش یه روش محافظتی دیگه داشته باش اوکی بودب بسته دوم دیگه پیشگیزی نکن ولی اگر در حد لکه‌بینی نع قرص مصرف کن قطع میشه خودش با مصزف قرص

من کلا تموم کردم دیشب اخرین قرص بود ولی فعلا نشدم

سلام عزیزم یه سه چهار روزی صبر کن اگه نشدی برو دکتر بهش بگو ببین چی میگه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم یه سه چهار روزی صبر کن اگه نشدی برو دکتر بهش بگو ببین چی میگه

من چون کیست داشتم دکتر بهم روجا داد و حامله بودم سقط شد ولی با این که سقط کردم نزدیکی کردم و شبا یه قرص روجا میخوردم ممکنه باردار باشم

من چون کیست داشتم دکتر بهم روجا داد و حامله بودم سقط شد ولی با این که سقط کردم نزدیکی کردم و شبا یه ...

نه قرص ضدبارداری خوردی اطمینانش از نظر جلوگیری بالاست، باردار نیستی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست