2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری روجا

| مشاهده متن کامل بحث + 104523 بازدید | 87 پست
من ۶ماهه میخورم دکترم گفتن ۶ماه دیگم ادامه بدم ولی من از روز ۵ پریودی شروع میکنم به خوردن ....نمیدون ...

اره فرقی نداره، داروخانه بهم گفت می تونی از 5 پریود هم بخوری و فرقی نداره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، اره قبلا استفاده می کردم هم برای جلوگیری از بارداری و هم برای منظم شدن پریود 28 عدد قرص ...

عزیزم روز اول استفاده کردید پریودیتون قطع نشد ؟؟تاثیری داشت رو پریودی؟

عزیزم روز اول استفاده کردید پریودیتون قطع نشد ؟؟تاثیری داشت رو پریودی؟

نه عزیزم قطع نشد، ولی در کل قرصای ضدبارداری حجم خون ریزی رو کمتر می کنند بعد از مدتی، مثلا روز اول و دوم شدتش بیشتر بود، از روز سوم و چهارم یه کمی خون ریزیم کمتر می شد.

سلام من از قرص جلوگیری روجا استفاده میکنم از روز اول پریودی قرص صورتیا رو شروع کردم الان قرص صورتیا تموم شده تو این چهار روز اخر این چهارتا قرص سفیدو‌نخوردم الان 4 روز تموم شده ولی هنوز پربود نشدم خیلی نگرانم کمک‌کنید😭😭😭

سلام من از قرص جلوگیری روجا استفاده میکنم از روز اول پریودی قرص صورتیا رو شروع کردم الان قرص صورتیا ...

سلام، قرص سفیدا که دارونماس خوردن و نخوردنش فرقی نداره، والا نمی دونم، من بعد از قطع قرصای قرمز رنگ پریود می شدم، به دکتر بگو شاید بهت برای پریود شدن آمپول پروژسترون بده.

خانوم گل ممنون از پاسخگویت. قرص رجا باعث لکه بینی در شما هم میشد؟ من نوزده روزه دارم میخورم ولی یه ...

منم روجا خوردم همش خون‌ریزی و لکه‌بینی بود ۶تا هم بسته رو خوردم هیچ فرقی نکرد کلا خیلی قرصش به آدم استزس میده 

من قشنگ ۶تا بسته خوردم تموم نمیشد مال تو از بسته چندم قطع شد لکه‌بینی؟

جالبیش این بود من بستع اول خوردم عالی دوم عالی سومم عالی از بسته چهارم خون‌ریزی لک تا ۶تا بسته هم خوردم تغییری نکرد

همون اولین بسته. بعدش خیلی خوب رو بدن من جواب میده.

من که بدنم قاطی کرده الان ۱سال کنتراستمین میخورم حالا الان لکه‌بینی دارم موندم تو کار خودم حیرون تازه هم سونو زفتم دکتر اوکی بوده خوشبحالت

من قبل شروع با دکتر مشورت کردم گفت رجا بهت نساخت روکین

من اندومتریوز دازم باید ۳تا بسته پشت هم بخورم ۵روز فاصله پریودی روز ۵قرص بعد شروع کنم الان دوسال این روش میرم ولی این کنتراستمین خیلییی عالی بود قشنگ یکسال دارم میخورم نمیدونم این چرا اینطوری شد الان بسته سوم شروع کردم لکه‌بینی دارم روکین میخوروم خودم لاغر بودم چوب خشک داشتم میشدم این کنتراستمین خوب بود ته لاغر کرد نه چاق