2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری روجا

| مشاهده متن کامل بحث + 104443 بازدید | 87 پست
سلام ببخشید ی سوال برام پیش اومد ازمتن شما..من ی دورست قرص ۲۸تایی روجا رو مصرف میکنم تازه تموم شد ک ...

سلام، از یک پریود بخور عزیزم، من به شرکتش که زنگ زدم گفت از یک پریود بسته بعدی رو شروع کن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم گل ممنون از پاسخگویت. قرص رجا باعث لکه بینی در شما هم میشد؟ من نوزده روزه دارم میخورم ولی یه ...

من اصا این علائمو نداشتم گلم و بعد ازینکه استفاده رو قطع کردم بعد 2 یا 3 روز پریودیم شروع شد

اره عزیزم

خواهش میکنم جواب بدید اگه تجربه ای دارید

من پریود بودم یک هفته بعد تموم شد دو روز گذشت قرص اورژانسی خوردم بعد از قرص خوردنم یک هفته گذشت و پریود شدم ، حالا کی باید قرص پیشگیری از بارداری برای تنظیم هورمون هام بخورم؟

خواهش میکنم جواب بدید اگه تجربه ای دارید من پریود بودم یک هفته بعد تموم شد دو روز گذشت قرص اورژانسی ...

عزیزم متاسفانه نمی دونم، تجربشو نداشتم که بتونم راهنمایی کنم، میخوای  تایپیک بزن در این باره شاید دوستان بتونن راهنمایی کنند.

نمیدونن از صب دارم میزنم 😔😔😔😔😔😔

سوالتو بیا تو این تاپیک بزار، احتمالا بچه ها بدونن

تایپیک بارداری با میکرواینجکشن 94

سلام گلم، نه دیگه نخور، من خودم پریود که می شدم دیگه اون قرصای سفید رو نمی خوردم و باز بسته بعدی رو ...

وقتتون بخیر شما به عنوان  پبشگیری از بارداری از روجا استفاده میکنید؟میشه دقیقا بفرمایین طریقه مصرف رو؟

وقتتون بخیر شما به عنوان  پبشگیری از بارداری از روجا استفاده میکنید؟میشه دقیقا بفرمایین طریقه م ...

سلام عزیزم، اره قبلا استفاده می کردم هم برای جلوگیری از بارداری و هم برای منظم شدن پریود

28 عدد قرص داره، که 24 تا صورتی رنگه و 4 تا هم سفید رنگه

از روز اول پریود شروع به خوردن می کنی، روزی یه دونه قرص صورتی رنگ

24 تا صورتی رنگو که تمام کردی 4 تا قرص سفید رو شروع می کنی شبی یه دونه می خوری تا زمانی که پریود شدی

البته این قرصای سفید رنگ دارونماست و خوردن یا نخوردنش فرقی نداره ولی شما احتیاطا بخور

من خودم قرصای سفید رنگو که شروع می کردم به خوردن یکی مونده تموم شه پریود می شدم دیگه اون یدونه قرص سفید رو نمی خوردم باز بسته بعدی رو شروع می کردم و از روز یک پریود شروع به خوردن قرص صورتی رنگ می کردم.

سلام عزیزم، اره قبلا استفاده می کردم هم برای جلوگیری از بارداری و هم برای منظم شدن پریود 28 عدد قرص ...

من ۶ماهه میخورم دکترم گفتن ۶ماه دیگم ادامه بدم ولی من از روز ۵ پریودی شروع میکنم به خوردن ....نمیدونم تاثیر کامل در پیشگیری داره به این صورت یا نه...