2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری روجا

| مشاهده متن کامل بحث + 104436 بازدید | 87 پست
سلام عزیزم.ببخشید واسه قرص روجا خواستم بدونم اگه از روز پنج پری مصرف کنم مشکلی نداره؟

سلام گلم، من از یه مسئول داروخانه پرسیدم گفتن نه فرقی نداره، استفاده کنید.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای تعویق عادت ماهیانم میخوام استفاده کنم و گفتن اگر صورتی هارو فقط بخورم و بعد تموم شدنش ی بسته دیگه رو شروع کنم عادت ماهیانه نمیشم و هروقت قطع کنم دوباره شروع میشه. درسته؟ و روزی ی دونه باید خورد؟

من برای تعویق عادت ماهیانم میخوام استفاده کنم و گفتن اگر صورتی هارو فقط بخورم و بعد تموم شدنش ی بسته ...

اینو در جریان نیستم متاسفانه.

خانوم گل ممنون قرص رجا باعث لکه بینی در شما هم میشد؟ من نوزده روزه دارم میخورم ولی یه هفتس دچار لکه ...

آره عزیزم، منم می خوردم سه چهار روز مونده که اون قرصای اصلی تموم شه دچار لکه بینی می شدم، ولی قرص رو ادامه می دادم، همین که تمام می شد پریود میشم،طبیعیه تا بدن عادت کنه اینجوریه.

آره عزیزم، منم می خوردم سه چهار روز مونده که اون قرصای اصلی تموم شه دچار لکه بینی می شدم، ولی قرص رو ...

خیلی ممنونم.

فقط ماه اول اینجوری بودین یا کل سه ماهی که مصرف کردین؟

خیلی ممنونم. فقط ماه اول اینجوری بودین یا کل سه ماهی که مصرف کردین؟

قربونت، سه ماهی که استفاده کردم اینجوری بودم، دیگه نخوردم، یه قرص دیگه خریدم، ولی فکر می کنم چون از یکم سیکل شروع به خوردن می کردم اینجوری می شدم، ال دی های دیگه از پنجم پریود می خوردم دچار لکه بینی نمی شدم، میخوای بسته بعدی رو از 5 شروع کن بخور، من از یه داروساز داروخانه پرسیدم گفت میشه از 5 سیکل هم بخوری.

سلام عزیزم . منم قرص روجا میخورم واسه کیستم الان روز ۲۸ پریود شدم یکی از قرصا مونده به نظرت نیازی هس ...

سلام گلم، نه دیگه نخور، من خودم پریود که می شدم دیگه اون قرصای سفید رو نمی خوردم و باز بسته بعدی رو از روز یک پریود شروع می کردم.

سلام گلم، نه دیگه نخور، من خودم پریود که می شدم دیگه اون قرصای سفید رو نمی خوردم و باز بسته بعدی رو ...

سلام ببخشید ی سوال برام پیش اومد ازمتن شما..من ی دورست قرص ۲۸تایی روجا رو مصرف میکنم تازه تموم شد ک پریود شدم...الان باید بسته بعدی رو از روز ۵ پریودی بخورم ؟اخه فکرمیکنم دکتره گفت بستت تموم شد ۱هفته صبرکن بعدبسته بعدی رو شروع کن...