سلام دوستان، من قرص ضدبارداری روجا خریدم، 28 عددی هست، 24 عدد قرص روکش صورتی، و 4 عدد سفید هست،داخل بروشور زده از اول عادت استفاده شه ولی داروخانه بهم گفت از پنجم عادت هم می تونی بخوری، می خواستم بدونم از اول عادت بخورم بهتره یا از پنجم؟ شما چطوری استفاده کردید و چند روز بعد پریود شدید؟
هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی وایستم بسته دوموهر وقت پریود شدم از روز اولش شروع کنم؟ حالا بنظرتون این قرص چطوره راضی هسنید؟
تو بروشور که زده بعد از اتمام بسته اول چه پریود شید چه نشید بلافاصله بسته بعدی قرص رو شروع کنید، ولی به نظرم اول بزار پریود شی همون روز یک پریود بسته بعدی رو شروع کن، قرص خوبی بود سه بسته استفاده کردم، من از یک سیکل که می خوردم تا 24 سیکل که قرص صورتیا تمام می شد روز 25 شروع به خوردن قرصای سفید که بدون هورمون بودن می کردم بعد از اینکه دوتا قرص بدون هورمون رو می خوردم روز 27 پریود می شدم دیگه اون روز 27 سیکل رو که پریود می شدم بسته بعدی رو شروع می کردم.
سلام خانومی. الان شما تقریبا نزدیک هش ماهه قرص رجا استفاده میکنید.راضی هستین؟عوارضی داشته مثل بی حو ...
سلام عزیزم، من سه ماه استفاده کردم، قرص خیلی خوبی بود، فقط یه کم سردمزاج شده بودم، ولی چاق نشدم، در کل راضی بودم، می دونی همه ال دی ها به نظرم در کل چند دوره که استفاده بشن یه مقدار افسردگی هم میارن، ولی خب عوارض آنچنان بدی ندارن.