2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری روجا

| مشاهده متن کامل بحث + 104436 بازدید | 87 پست
نمیدونم اخه نیفتاد

کیست که نمیفته،جذب میشه، می تونی بری سونوگرافی برات نشون میده، انشاءالله که برطرف شده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز یک پریود باید شروع کنی 

یعنی وایستم بسته دوموهر وقت پریود شدم از روز اولش شروع کنم؟

حالا بنظرتون این قرص چطوره راضی هسنید؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
یعنی وایستم بسته دوموهر وقت پریود شدم از روز اولش شروع کنم؟ حالا بنظرتون این قرص چطوره راضی هسنید؟

تو بروشور که زده بعد از اتمام بسته اول چه پریود شید چه نشید بلافاصله بسته بعدی قرص رو شروع کنید، ولی به نظرم اول بزار پریود شی همون روز یک پریود بسته بعدی رو شروع کن، قرص خوبی بود سه بسته استفاده کردم، من از یک سیکل که می خوردم تا 24 سیکل که قرص صورتیا تمام می شد روز 25 شروع به خوردن قرصای سفید که بدون هورمون بودن می کردم بعد از اینکه دوتا قرص بدون هورمون رو می خوردم روز 27 پریود می شدم دیگه اون روز 27 سیکل رو که پریود می شدم بسته بعدی رو شروع می کردم.

سلام ببخشید قرص روجا باعث سردرد نمیشه؟؟؟؟ من میگرن دادم اخه 

سلام عزیزم، نه گلم با خیال راحت استفاده کن.

اخه من میگرن دارم خیلیی میترسم سردرد هام بدتر شه

برای من عوارض نداشت، انشاءالله که برای شما هم نداشته باشه.

سلام خانومی.

الان شما تقریبا نزدیک هش ماهه قرص رجا استفاده میکنید.راضی هستین؟عوارضی داشته مثل بی حوصلگی،چاقی،سرد مزاجی و...

دکتر بهم تجویز کرده از دیشب شروع کردم ولی همش دلشوره عوارضشو دارم.

ممنون میشم پاسخ بدین

سلام خانومی. الان شما تقریبا نزدیک هش ماهه قرص رجا استفاده میکنید.راضی هستین؟عوارضی داشته مثل بی حو ...

سلام عزیزم، من سه ماه استفاده کردم، قرص خیلی خوبی بود، فقط یه کم سردمزاج شده بودم، ولی چاق نشدم، در کل راضی بودم، می دونی همه ال دی ها به نظرم در کل چند دوره که استفاده بشن یه مقدار افسردگی هم میارن، ولی خب عوارض آنچنان بدی ندارن.