2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی با رمز دوم

64 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من میخوام یه کتاب بخرم با رمز دوم. رمز پویا ندارم قیمتش ۹۰ تومنه میگه سقفش پر شده نمیشه با رمز دوم مگه تا ۱۰۰ هزار تومن نمیشه خرید کرد؟

من صبح یه ۳۰ تومن هم یه فایل خریدم. خواستم بدونم تا ۱۰۰ تومن در روز میشه خرید کرد یا هر خرید ۱۰۰ تومن؟

کارتم موجودی داره. تا بعد حالا برم رمز پویا رو فعال کنم

کلا ۱۰۰ تومن

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر آپ داری. موقع کارت ب کارت میزنی در خواست رمز پویا .

رمز پویا به خطی که اس ام ای های بانکی کارتت میاد،‌برات ارسال مبشه و تو این وضع کرونایی هم لازم نیس بری بانک

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
اگر آپ داری. موقع کارت ب کارت میزنی در خواست رمز پویا . رمز پویا به خطی که اس ام ای های بانکی کارتت ...

آره آپ دارم ولی این از یه سایتی باید خرید کنم خودش میره تو صفحه پرداخت چه طور از آپ استفاده کنم؟

آره آپ دارم ولی این از یه سایتی باید خرید کنم خودش میره تو صفحه پرداخت چه طور از آپ استفاده کنم؟

فهمیدممممممم😅 برو نرم افزار کیپاد رو نصب کن، یک قسمتیش داره درخواست رمز پویا... رمز پویا رو از توی اون بگیر و داخل سایت وارد کن.

فقط توجه داشته باش که این رمز پویا به خطی ارسال میشه که اس های بانکی همون کارت میاد