2777
2789
شنیدم یوبس میکنه سنگینه چنده قیمتش؟

قیمت نمیدونم دقیق فک کنم سیو خورده اب 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پیدا میشه کرد  شما استفاده کردید؟؟

اره هست پر من ببلاک میدم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم مونده بهش بسازه یا نه منم نان میدم و راضیم

من ميخوام همراه شير خودم بدم خيلى نگرانم دلشوره دارم نميدونم چمه ميترسم خودم شير نداشته باشم😔

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من ميخوام همراه شير خودم بدم خيلى نگرانم دلشوره دارم نميدونم چمه ميترسم خودم شير نداشته باشم😔

نترس ان شاءالله که داشته باشی 

اگه هم نشد ناراحت نشو.

من سر شیر خودم که دخترم نخورد انقدر ناراحتی کشیدم خودمو افسرده کردم ولی خب نباید ناراحت میشدم

در ضمن تپلی شیر خشک تا وقتیه که بچه به غذا نیفته  چون چاقی کاذبه عزیزم

ن بابا

من بچه قبلیم شیرخشکی بود

همه همینو گفتن

تازه خیلییی تپل ترم شد بعدشیرخشک

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
اره هست پر من ببلاک میدم 

من آپتامیل میدم ولی خوب نیست وزن نمی گیره اتفاقا تو ۲ تایپک آخرم هست

میخوام عوض کنم شیرخشک رو به نظرت اینو بگیر بدم یا سوپرامیل بدم

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
نترس ان شاءالله که داشته باشی  اگه هم نشد ناراحت نشو. من سر شیر خودم که دخترم نخورد انقدر نار ...

عزيزم من سينم بزرگه درسته ميگن سينه بزرگ شيرش زياده؟

بعد خيلى عذرميخوام شرمنده من سينم زياد نوك نداره يعنى موندم حيرونم تو بيمارستان چجورى بذارم دهنش اى خدا😔

من آپتامیل میدم ولی خوب نیست وزن نمی گیره اتفاقا تو ۲ تایپک آخرم هست میخوام عوض کنم شیرخشک رو به نظ ...

من‌بچه اولیم شیر سوپرامیل میخورد

خیلییی خوب بود ازهرجهت

امااین بچم‌حساسه 

تروویتا گرفتم

ببینم چطوره

اگه بدباشه همون سوپرامیلو میدم

سوپرامیل خ خوبه

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

نترس من هرچی شیرخودمومیدم به بچم بازم گریه میکنه میکنم شیرخشک میدم سیرمیشه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
عزيزم من سينم بزرگه درسته ميگن سينه بزرگ شيرش زياده؟ بعد خيلى عذرميخوام شرمنده من سينم زياد نوك ندا ...

وای این توصیه ایی که میکنم گوش کن منم مثل شما بودم پسرم تا یک هفته با قاشق بهش شیر میدادیم بیچاره م کرد 

یه سرنگ ۵ سی سی رو بردار سوزن شو بنداز دور تلمبه شو در بیار سرش که سوز میخوره رو ببر با چاقو بعد تلمبه شو برعکس بزن سر جاش سینه تو چرب کن بعد با تلمبه بکش خیلی تاثیر داره من با این روش نو سینه هامو در اوردم

من‌بچه اولیم شیر سوپرامیل میخورد خیلییی خوب بود ازهرجهت امااین بچم‌حساسه  تروویتا گرفتم ببی ...

اره منم اول سوپر امیل دادم خیلی بهتر بود بخدا

نترس من هرچی شیرخودمومیدم به بچم بازم گریه میکنه میکنم شیرخشک میدم سیرمیشه

يعنى شير دارى ولى گريه ميكنه؟؟ شيرت مقوى نيست درسته؟