2777
2789
عنوان

چرا نمی تونم درس بخونممممم😐😐

66 بازدید | 8 پست

کلا حس و حالش نیست 

کنکور تجربی دارم سال بعد 

اصلا نمی تونم بخونم 

نمی دونم واقعا چیکار کنم 

هر روز صبح بیدار میشم 

تا عصری هی میگم حالا یک ساعت دیگه می خونم 

اصلا انگیزه ندارم و ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سال بعد. کنکور دارم انگیزه آیی واسه ادامه دادن ندارم اصلا

واقعا نمی دونم چیکار کنم 

هر چی خودمو مجبور میکنم نمیشه 

اصلا اون انگیزه کافی رو ندارم 

دلم میخواد بخونم ولی نمیشه 

واقعا نمی دونم چیکار کنم هر چی خودمو مجبور میکنم نمیشه اصلا اون انگیزه کافی رو ندارم دلم میخواد بخون ...

اره دقیقا همینه من دهم و یازدهم و جدی نگرفتم ی دوره انلاینم گرفتم تدریس داره 

هی فیلم ببین بخون آدم اصلا هسته میشه مغزشش نمیکشه

فیزیک ک اصلا هیچی

کلا انگیزه م تموم شده در ب در دنبال بهونه برای ادامه دادنم ولی خب نشخوار فکری دارم ک اگ نشه چی..... فلان و فلان

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

اره دقیقا همینه من دهم و یازدهم و جدی نگرفتم ی دوره انلاینم گرفتم تدریس داره هی فیلم ببین بخون آدم ا ...

من دهم خوب بودم 

ولی از یازدهم امیدمو از دست دادم🥲

دیگه درس خوندن از یازدهم مثل گذشته واسم مهم نیود

واقعا نمی دونم چیکار کنم هر چی خودمو مجبور میکنم نمیشه اصلا اون انگیزه کافی رو ندارم دلم میخواد بخون ...

بببین همه فکر میکنن انگیزه یه حسه ولی انگیزه یه تصمیمه
اینکه تو بخوای بخونی
شما تا وقتی 1 هفته 10 روز درس نخونی پیشرفت خودتو نبینی از پیشرفت خودت نخندی انگیزه ای نخواهی داشت
بهخون از 1 ساعت در روز شروع کن من خودم روزای اول تو یک هفته 2 روزش رو روزی 1 ساعت میخوندم الان بعد 1 ماه رسیدم به 11 ساعت

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)