2777
2789
وای این توصیه ایی که میکنم گوش کن منم مثل شما بودم پسرم تا یک هفته با قاشق بهش شیر میدادیم بیچاره م ...

واى خدايا يعنى كابوسم اين مشكل سينمه😔واسه من نوكش در مياد در حد دو دقيقه باز ميره تو😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

واى خدايا يعنى كابوسم اين مشكل سينمه😔واسه من نوكش در مياد در حد دو دقيقه باز ميره تو😑

اره منم مثل شما هستم اول که پسرم مو میخواستم شیر بدم اون جلو دستم بود اول با اون نمکشو در میآوردم بعد میزاشتمش دهنش

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم مثل شما هستم اول که پسرم مو میخواستم شیر بدم اون جلو دستم بود اول با اون نمکشو در میآوردم بع ...

پس من از همين الان امتحان كنم خدا خيرت بده

از طرفى ميدونى من مشكلم خجالتمه اصلا روم نميشه جلو مادرم و خواهرام به بچم شير بدم بخصوص كه تو باردارى خيلى سينم زشت شده هاله سياه شده و بزرگ😔اينقدر استرس دارم شبا خواب شيردهى ميبينم

من آپتامیل میدم ولی خوب نیست وزن نمی گیره اتفاقا تو ۲ تایپک آخرم هست میخوام عوض کنم شیرخشک رو به نظ ...

سوپرامیلم خووبه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پس من از همين الان امتحان كنم خدا خيرت بده از طرفى ميدونى من مشكلم خجالتمه اصلا روم نميشه جلو مادرم ...

خب حتما این کارو بکن تو خونه خودت 

الان مشکل خجالت داری وقتی که بغل کنی بچه تو میتونه شیر بخوره خجالت یادت میره

خب حتما این کارو بکن تو خونه خودت  الان مشکل خجالت داری وقتی که بغل کنی بچه تو میتونه شیر بخور ...

خداكنه همينجور باشه من پريشب كابوس ميديدم كه بچم بدنيا اومده داره از ته سر جيغ ميزنه از گريه ولى من شيرش نميدادم ميگفتم خجالت ميكشم😓از خواب پريدم تپش قلب شديد داشتم

خداكنه همينجور باشه من پريشب كابوس ميديدم كه بچم بدنيا اومده داره از ته سر جيغ ميزنه از گريه ولى من ...

عزیزم زیاد فکر نکن خودتو اذیت میکنی