یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
یکی میره دزدی توخونه هرچی که بوده جمع میکنه میخواسته بره میبینه ازداخل حمام صدا میاد میره گوش میده خانمی توحمام بوده میگفته یاابوالفضل من خونه ماشین پول امکانات همه چیز دارم شوهرندارم خودت حاجتم رابده یارو سریع برمیگرده وسائل هارو میچینه سرجاشون میره پشت درحمام خودشو میندازه داخل میگه یاابوالفضل هُلم نده خودم میرم تو😂
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن