2777
2789

از یه کچل میپرسن اسم شامپوت چیه؟

میگه من شامپو لازم ندارم از شیشه پاک کن استفاده میکنم😂😂🤣🤣

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یارو ازم پرسید شغلت چیه؟

گفتم کار آفرینم.گفت یعنی چی؟

گفتم بقیه کار نیکنن من میگم افرین🤣

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

دختر همسایه واسمون حلوا اورد.گفتم چه حلوای قشنگی .خوتون درستش کردین؟

گفت :نه مامانم پخته...

گفتم :ایشالا حلوای خودتونو بخوریم.

نمیدونم چرا سینی رو زد تو صورتم .

گفت:برو حلوای عمتو بخور😂😂

دیروز رفتم عابر بانک پول بگیرم.دکمه ی دریافت رو که زدم عکس یه قبر رو صفحه ی عابر بانک نشون داد.

امروز رفتم به رییس بانک میگم:این چه وضعیه....عکس قبر میاد رو عابر بانک .

میگه:منظور عابر بانک اینه وقتی پول تو حسابت نیست از سر قبرت بیارم😂😂

عابر بانکا چه فهمیده شدن🤣🤣

یارو دستش رو میزنه رو بتن 

بتن میگه  نتن نتن  

انسان های بزرگ هیچگاه به کوچکی فردایشان نگاه بزرگ نمیکنند چون از بزرگی کوچک امروزشان فردایی کوچکتر از بزرگی دیروز خواهند ساخت. باشد که رستگار شوید.

صحبت کردن ۹۹ درصد مردای ایرانی پشت تلفن:

نوکرنتم....

کوچیکتم.....

اقایی....

خاک پاتم.....

شما تاج سری... .

سالاری.....

یه دونه ای به مولا .......

یا علی....

بلافاصلع بعد از قطع کردن تلفن:

مرتیکه خر.....🤣

اگر کرونا زمان شاه اومده بود یکی از سوالای کنکور این بود:

علت شیوع و مرگ و میر گسترده کرونا در زمان شاه ملعون چه بود؟

جواب:بی کفایتی شاه،فساد درباریان،نفوذ بیگانگان😂🤣

مرده زنگ میزنه خونه، میگه عزیزم من بعداز ظهر با دوستم میام خونه

زنش میگه :خونه ریختوپاشه

مرد:  ميدونم

زن:  ظرفا کثیفه

مرد: میدونم

زن: توى یخچال هم هیچی نداریم

مرد: ميدونم

زن: تو ک همه رو میدونی پس چرا دعوتش کردی؟

آخه هوس زن گرفتن کرده، گفتم،بیاد وضعیتمو ببینه شاید پشیمون بشه😐

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒

ﺍﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ ﻣﯿـﭙﺮﺳﻦ : ﺭﺍﺳﺖ ﻣﯿﮕﻦ ﺷﻤﺎ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﺍﻭﻝ ﻓﺤﺶ ﻣﯿﺪﯾﻦ

ﺑﻌﺪ ﺳﻮﺍﻝ ﻣﯿـﭙﺮﺳﯿﻦ؟

ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ : گ وه خورده ، ﮐﯽ ﮔﻔﺘﻪ؟😂😂

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒

@نازبانو_و  

👇😷 وصیتنامه قُلی: من ازشب اول قبر میترسم منو شب دوم خاک کنید 😅😅😅‌ به جای کافور حشره کش بزنید ...

ازکانال روبیک برداشتی منم عضوم میخواستم من بفرستمش نامرد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

O