2777
2789
@نازبانو_و    

یکی از فانتزیام اینه که با لحن خسته  و جدی به دکتر بگم : حاشیه نرو دکتر ..... بعد بلند شم و از پنجزه اتاقش به افق خیره بشم وبگم :

فقط بگو چند روز دیگه زنده میمونم

لامصب خیلی کلاس داره

ولی هرسری فقط شیاف مینویسه....

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

مرد : قلبم درد می کنه زنگ بزن دکتر، سریع...

زن : باشه عزیزم آروم باش، رمز موبایلتو بگو تا با موبایلت زنگ بزنم...

مرد : وایسا ؛نه نیاز نیست، حس می کنم بهتر شدم ...😂😁

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم رمانتیک بازی دربیارم

به دوست دخترم گفتم :

یه جمله بگو دلم بلرزه

گفت حامله ام

خداشاهده سه ساعته مث بید دارم میلرزم

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

زن و شوهره باهم اختلاف داشتن رفتن پیش مشاور خانواده

اونم پیشنهاد طلاق کرد

الانم طلاق گرفتن ، شوهرش با همون مشاور ازدواج کرد

خیلی ام خوشبختن

مرد : قلبم درد می کنه زنگ بزن دکتر، سریع... زن : باشه عزیزم آروم باش، رمز موبایلتو بگو تا با موبایل ...

جالب بود 😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤😂❤

یکی از فانتزیام اینه که با لحن خسته  و جدی به دکتر بگم : حاشیه نرو دکتر ..... بعد بلند شم و از ...

ماشالاه جک گویان❤😂❤😂❤❤😂😂❤❤😂😂❤❤😂😂❤❤😂😂❤❤❤😂😂😂😂❤❤😂😂😂🙃😂❤😂🥴😔🙏🙃😐🧿😐😌🥴🧿🤷‍💙😐❤😐🥴🧿😍😌🤷‍♂️🥴😍🧿😐😂🥴😔😍🥴😍🤷😂🤷‍🥴😍😌😲😂🤷‍♂️🥴😐

کل استیکرارو استفاده کردم😂😂😂😂

تو اينستا با اكانت دختر با داداشم چت كردم فهميدم ك

صاحب دوتا شركت و كارخونس و كلي ماشيناي لوكس داره،بابام هم سهام داره شركت فولاده و منم تو انفجار مُردم 😂

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم. 

ماشالاه جک گویان❤😂❤😂❤❤😂😂❤❤😂😂❤❤😂😂❤❤😂😂❤❤❤😂😂😂😂❤❤😂😂😂🙃😂❤😂🥴😔🙏🙃😐🧿😐😌🥴🧿🤷‍💙😐❤ ...

چاکریم...

بابام اومد لباسمو بو کرد گفت :
راستشو بگو شایان دودی شدی ؟

یه ذره نگاش کردم ، گفتم : مگه من ماهی ام دودی بشم ؟

نمیدونم چرا عصبانی شد از آکواریوم پرتم کرد بیرون

دختری در كابل داشت کتاب می‌فروخت؛ معشوقه‌اش را دید که به ‌سویش میاید، در این حال پدرش در نزدیکش ایستاده بود.

به معشوقه‌اش گفت : آیا به‌خاطر گرفتنِ کتابی‌ که نامش " آیا پدر در خانه‌ هست" از يورگ دنيل نویسنده آلمانی، آمده‌ای؟

پسر گفت: خیر! من به‌خاطر گرفتنِ کتابی به اسم "کجا باید ببینمت" از توماس مونیز نویسنده انگلیسی، آمده‌ام.

دختر در پاسخ گفت: آن کتاب را ندارم، اما می‌توانم کتابی‌ به نام " زیرِ درختِان سيب" از نویسنده آمریکایی، پاتریس اولفر را پيشنهاد كنم.

پسر گفت: خوب است و اما؛ آیا می‌توانی فردا کتابِ "بعد از ۵ دقیقه تماس میگیرم" از نویسنده بلژیکی، ژان برنار را بیاوری؟

دختر در پاسخش گفت:بلی! باکمالِ مَیل، ضمنا توصيه ميكنم کتاب " هرگز تنها نمی‌گذارمت" از نویسنده فرانسوی میشل دنیل را بخوانى.

بعد از آن ...

پدر گفت: این كتاب ها زیاد است، آیا همه‌اش را مطالعه خواهد کرد؟!

دختر گفت: بلی پدر، او جوانى باهوش و کوشا است.

پدر گفت ؛ خوب است دخترِ دوست‌ داشتنی‌ام، در اينصورت بهتر است کتابِ "من کودن؛  نیستم" از نویسنده هلندى فرانک مرتینیز را هم بخواند.

و تو هم بد نيست کتاب "براى عروسی با پسر عمه‌ات آماده شو" از نویسنده روسی، موریس استانكويچ را حتما بخوانی..!!!

*هفته کتابخوانی مبارک*

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
من موندم اگر توی اون دنیا نامه اعمال خوبم رو بدن دست راستم اعمال بدمو بدن دست چپم ...

😂😂😂

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن