2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین انتخاب اسم😍

222 بازدید | 19 پست

خودم اینارو فعلا دوست میدارم بیاید نظرتونو بگید اسم دیگم ک فکر میکنید قشنگه بگید 😘

تعداد رای : 20
نظرسنجی
رستا
11
55%
ملیکا
9
45%
مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

رستا یادم میاد به ساره بیات ندوس ملیکا هم قدیمیه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم قبلا فقط رستا  بود دیشب تو فکرم اومد گفتم من واسه تولد امام زمان نذرمیدم دخترمم نیمه شعبان بدنیا میاد اسم مامان امام زمان رو بزارم ولی میگم قدیمی نباشه 

رستا من یاد قیامت میفتم😨

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
اینم بگم قبلا فقط رستا  بود دیشب تو فکرم اومد گفتم من واسه تولد امام زمان نذرمیدم دخترمم نیمه ش ...

مليكا قشنگه هيچوقتم قديمي نميشه

بعدم بعضي از اسمهاي قديمي خيلي برازنده تر از يه سري ازين اسماي امروزي هستن

ديگران راقضاوت نكنيم.
اینم بگم قبلا فقط رستا  بود دیشب تو فکرم اومد گفتم من واسه تولد امام زمان نذرمیدم دخترمم نیمه ش ...

خب بزار فاطمه... اخه اسم ک قدیمی نمیشه... من نعجب میکنم بعضیا میگن فلان اسم قدیمیه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

مليكا قشنگه هيچوقتم قديمي نميشه بعدم بعضي از اسمهاي قديمي خيلي برازنده تر از يه سري ازين اسماي امرو ...

اره من هیچکدوم به دلم نمیشینه اصلا فعلا همین دوتا دیشبم ملیکا بخاطر همون نذر ک گفتم اومد تو ذهنم

خب بزار فاطمه... اخه اسم ک قدیمی نمیشه... من نعجب میکنم بعضیا میگن فلان اسم قدیمیه

فاطمه خیلی داریم تو فامیل اسم خواهر شوهرمم هست 

اره من هیچکدوم به دلم نمیشینه اصلا فعلا همین دوتا دیشبم ملیکا بخاطر همون نذر ک گفتم اومد تو ذهنم

اگه مليكا تو فاميلاتون ندارين و نذرم به دلت افتاده همينو بذار ان شالله قدمش واست خير باشه

من امروز روز دهم انتقالمه دعا كن تستم مثبت بشه به حق امام زمان

ديگران راقضاوت نكنيم.
اگه مليكا تو فاميلاتون ندارين و نذرم به دلت افتاده همينو بذار ان شالله قدمش واست خير باشه من امروز ...

نه نداریم 

انشالله عزیزم یه نینی سلام و صالح خدا بهت بده 

رستا؟!!!! 

نصف بچه های این مدت اسمشون میشه رستا 

دلیل نداره یه سریال پخش شد همه اون اسم شخصیت را بذارن روی بچشون

مثل ستایش که اون سال پخشش، نصف دخترا اسمشون ستایش شد

یا باران بعد از سریال آوای باران

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
رستا؟!!!!  نصف بچه های این مدت اسمشون میشه رستا  دلیل نداره یه سریال پخش شد همه اون اسم ...

من رستا رو ۴ سال پیش انتخاب کردم ک بزارم رو دخترم گلم ربطی به فیلم نداره