2777
2789
عنوان

دارم میترکم از خندهههههه

350 بازدید | 16 پست

حدود یک ساعت پیش همسرم یه چی گفت منم قاطی کردم داد کشیدم الانم واسش توی قیافم.

حالا همسرم رفته برای دخترم کتاب بخونه بخوابه تا میاد یه جمله بخونه هی دخترم میگه چی؟ برو خط قبلی رو دوباره بخون. یعنی الان نیم ساعته نمیزاره یه خط بره جلو از بس هی میگه دوباره بخون.

همسرمم میدونه اگه به حرف زدن دخترم اعتراض کنه من دوباره قاطی میکنم همچین با حرص کتاب میخونه دارم از خنده میمیرم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره  گناه داره 😅😅😅 دلم براش سوخت  حالا چرا دخترت هی می گه از عقب تر بخون  ت ...

همسرم تند تند میخونه اونم هی میگه از اول

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
متنننننفررررره😂

ول کن بزار راحت باشن

نمیدونم یعنی حس میکنن بانمکه؟😄

😂اره شوخی میکنن دیگه

اخه اصلا نه با نمکه نه جالب