2777
2789

دخترم چند روز دیگه یک سالش میشه حتی از جایی نمیگیره بلند بشه یا از حالت خوابیده خودش به تنهایی نمیتونه پاشه بشینه و اینکه اصلا چهار دستو پا نرفت با باسن یه کم اینور اونور میره

خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگرانی نداره

هر بچه ای سبک خودش را داره. یکی شش ماهگی راه میوفته یکی بعد از ۱ سال

بچه ای سراغ دارم که تا ۱۶ ماه اصلا چهاردست و پا هم نمی رفت یهو پاشد راه افتاد.

بچه با سبک خودش بزرگ میشه

پسر منم ۱۱ ماهشه و دقیقا همینه.تازه زیاد هم نمیخزه و یکم ک تلاش میکنه گریه میکنه و مجبورم بلندش کنم.

ب روی شکم هم ک خودشو میندازه،نمیتونه کامل غلت بزنه و حالت طاق باز بشه...

البته یکم تپله میگم شاید تنبلی میکنه

هفته آینده میخام ببرمش دکتر. ان شالله ک چیزی نباشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نگرانی ندارههر بچه ای سبک خودش را داره. یکی شش ماهگی راه میوفته یکی بعد از ۱ سالبچه ای سراغ دارم که ...

جدی؟

یکم خیالم راحت شد 

اینکه حتی از جایی نمیگیره به حالت ایستاده حتی منو نگران کرده

نه به نظرتون خیلی غیر عادیه؟

دختر منم یک سال و سه ماهش بود راه افتاد. واسه راه افتادن دیر نیست. ولی اینکه از حالت خوابیده بلند نمیشه بشینه و دیوار و نمیگیره و اینا، ممکنه کمبود ویتامینی چیزی داشته باشه یا نرمی استخوان. که با یه دارو خوب میشه...حتما ببر دکتر، خیال خودت و راحت کن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

جدی؟یکم خیالم راحت شد اینکه حتی از جایی نمیگیره به حالت ایستاده حتی منو نگران کرده

بچه وقتی به موقع گردن گرفت دیگه نگرانی نداره.

دندون در اوردن، حرف زدن، راه رفتن و ... وقت خاص نداره

برای هر بچه ای فرق می کنه

دختر من دمر میشه دیگه نمیتونه خودشو اینوری کنهدختر منم تپلیه

اره دقیقا پسر منم همینه. چون قبلا وسواس داشتم و زیاد سر هر چیزی بردمش دکتر، دیگه نمیتونم جلوی همسرم اسم دکتر بیارم. منتظرم ی روز خونه نباشه ببرمش دکتر😅

قد و وزن دخترت چنده؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))