بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
نمیدونم امیدوارم آزاد و تعهدی نشه چون شرایطش رو ندارم و ظرفیت های شبانه و روزانه اومده پایین شدید و ...
عزیزم من سمپادی نبودم و مدرسم دولتیه . معدل کلاس یازدهمم خیلی بد شد چون سرایط درس خوندن نداشتم . بنظرت اگر از همشون ترمیمی بدم و نمره ی بالا بگیرم میتونم دندون دولتی قبول بشم ؟ منم اصلا شرایط رفتن بخه دانشگاه آزادو ندارم . خواهردوقلوهم دارم پدرم نمیتونه هزینه دوتا دانشگاهو بده
عزیزم من سمپادی نبودم و مدرسم دولتیه . معدل کلاس یازدهمم خیلی بد شد چون سرایط درس خوندن نداشتم . بنظ ...
آره ولی مگر اینکه از الان بخونی البته شاید یازدهم رو مثبت کنن فعلا اولویت رو بزار دوازدهم
ایشالله دولتی قبول میشی همون رشته موردعلاقتو تو دانشگاه میخونی . به دندون علاقه داری ؟
نمیدونم اگر هم نشه اون بالاسری خودش بهتر میدونه همیشه بهش توکل میکنم