2777
2789
عنوان

امنیوسنتز اکوژن روده و کیست کرویید پلکسوس

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 57 پست
رفتم گلم سونو خداروشکر همه چی عالی بود 

خدا هزاران مرتبه شکر ک نینیتون سالمه خدا حفظش کنه خییییلی خوشحال شدم عزیزم  الان شما سی هفته هستین ک گف برطرف شده 

خداکنه منم سی هفته بین برطرف شده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم تو کلت به خدا انشالله برطرف شده کی سونو داری

من ۲۵ هفته سنوگرافی دادم اکوژن کم شده بود ولی کیست4mm بود ک دکتر گف پیکتازی کلیه ۴mmهم اضافه شده منتظرم ک هفته سی دو برم ببینم چ خبره 

هر وقت دوستتون ب سلامتی سنو رفت لطف کنین حتما منو در جریان بزاری عزیزم  

من ۲۵ هفته سنوگرافی دادم اکوژن کم شده بود ولی کیست4mm بود ک دکتر گف پیکتازی کلیه ۴mmهم اضافه شده منت ...

اونم سونو رفت بچش پسره همه چی بچش خوب بود فقط پلیکتازی کلیه هنوز بود که دکترش گفت زیر ۲۰میلی متر اشکال نداره اکوژن قلب از بین رفته بود

منم مشکل کلیه و اکوژن روده و اکوژن قلب داره جنین م,شما جوابتون چطور بود بچتون سالمه من خیلی میترسم

عزیزم شما دوباره نرفتی سنوگرافی 

انشالله ک هر چ زود تر برطرف شه

اونم سونو رفت بچش پسره همه چی بچش خوب بود فقط پلیکتازی کلیه هنوز بود که دکترش گفت زیر ۲۰میلی متر اشک ...

سلام دوستتان زایمان کردن یا امینو؟من هم کیست بود ۱۸هفته هم پیلکتازی جفتش رفع شده ولی میگن چون خطر سندروم داون نگرانم

انومالی گفتن کیست کورویید و اکوژن قلب

من رفتم پیش دکتر مرادی گفت امینونمیخواد خیلی مطمئن گفت اکو دادم و انومالی مجدد ولی چون شلوغ بود میگم نکنه اشتباه کرده باشه دارم دیونه میشم