2777
2789
عنوان

کسایی که دیروز رفتن حراجی کیف و کفش 39 تومنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 70 پست
کجا؟! همو ک تو ملاصدراس🙁؟!  من چن وقت پیش دیدم زده بود فقط انلاین فروش دارن

نمیدونم مال تهران بود 

شیراز فقط اینترنتی هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی واسه سر قبرشون میخوان ..یکی مثله ما باید تو خونه بشینبم افسردگی گرفتیم یکی هم مثله اونا ...

ای گفتی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نمیدونم مال تهران بود  شیراز فقط اینترنتی هست

گفتم

تو شیراز جدی رعایت میکنن مردم

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
برخوردشونم دیدیم...۶۷۰تومن جریمش کردن مغازشم فعلا تعطیله ...اونو باید میلیونی وخیلی شدید جریمه میکرد ...

اره والا اگ راس میگن جلو گرونیو بگیرن ک مردم شبا باشکم گرسنه نخوابن

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏

والا اگه طرف خبط کرده حراجی زده مردم چرا میرن آخه چقدر بگن تجمع نکنید .اینارو کجا میخوان بپوشن؟ به خدا طی  ۴ روز ۶ نفر تو ای سی یو مردن .همکار عزیزم جلوی چشممون پر پر شد کاری نتونستیم بکنیم...کرونا شوخی نداره.اگه ریه آلوده بشه درمانش سخت  میشه

برخوردشونم دیدیم...۶۷۰تومن جریمش کردن مغازشم فعلا تعطیله ...اونو باید میلیونی وخیلی شدید جریمه میکرد ...

6 ماه زندان براش حکم زدن تلوزیون نشون داد 

اره والا اگ راس میگن جلو گرونیو بگیرن ک مردم شبا باشکم گرسنه نخوابن

اونو که به قول دوستان سر شدیم...😉😉😉

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
والا اگه طرف خبط کرده حراجی زده مردم چرا میرن آخه چقدر بگن تجمع نکنید .اینارو کجا میخوان بپوشن؟ به خ ...

اینا همونایی هستن که بساط مهمونی و سفرشون به راه هست 

امروز باز بوده

نه 

اره دیدم.خیلی خیلی بد بود.من یه بلوز زمستونی لازم دارم.شهرمونم خلوت.مغازشم میدونم کدوم یکی باید برم. ...

والا منم کفش و لباس ندارم ولی خرید نمیرم 

عزيزم بعضيا واقعا تو فشار مالي هستن وقتي ميبينن كيفو كفش 40 تومني هست ميرن ديگه. 

بعضيا انقد مشكلات دارن كه كرونا براشون مشكل كوچيكست. ديدم از نزديك مثلا همسايمون

بعضيا اوضاعشون خرابه

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.