شماها نمیفهمین مریضی یعنی چی نمیدونید کادر درمان خسته شدن نمیدونید بیمارستان ها جا ندارن اهای که شما سریع راه میرفتین که برید داخل اولین نفر باشید به چی فکر کردید اصلا تو این روزهای که هم جا قرمز گفتن تمام دورهمی و مهمونی ها تعطیل تا اطلاع ثانویی میخواید این کیف و کفش رو کجا بپوشید
😡😡😡😡😡😡😡😡
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
کجا؟! همو ک تو ملاصدراس🙁؟! من چن وقت پیش دیدم زده بود فقط انلاین فروش دارن
نمیدونم مال تهران بود
شیراز فقط اینترنتی هست
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشیدا ولی واسه سر قبرشون میخوان ..یکی مثله ما باید تو خونه بشینبم افسردگی گرفتیم یکی هم مثله اونا ...
ای گفتی
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
والا اگه طرف خبط کرده حراجی زده مردم چرا میرن آخه چقدر بگن تجمع نکنید .اینارو کجا میخوان بپوشن؟ به خدا طی ۴ روز ۶ نفر تو ای سی یو مردن .همکار عزیزم جلوی چشممون پر پر شد کاری نتونستیم بکنیم...کرونا شوخی نداره.اگه ریه آلوده بشه درمانش سخت میشه
برخوردشونم دیدیم...۶۷۰تومن جریمش کردن مغازشم فعلا تعطیله ...اونو باید میلیونی وخیلی شدید جریمه میکرد ...
6 ماه زندان براش حکم زدن تلوزیون نشون داد
والا اگه طرف خبط کرده حراجی زده مردم چرا میرن آخه چقدر بگن تجمع نکنید .اینارو کجا میخوان بپوشن؟ به خ ...
اینا همونایی هستن که بساط مهمونی و سفرشون به راه هست
اره دیدم.خیلی خیلی بد بود.من یه بلوز زمستونی لازم دارم.شهرمونم خلوت.مغازشم میدونم کدوم یکی باید برم. ...
والا منم کفش و لباس ندارم ولی خرید نمیرم