با اینکه دعوای بدی داشتیم و دلمو با حرفاش خیلی شکوند و دلم اصلا صاف نمیشه ازش و پیش مادرش فحشم داد غرورم شکست البته مادرش آدم خوبیه پسراش بد دهن شدن حالا ما که نهایت یه روز قهر میموندیم یجور شده ک روز اول دعوا شوهرم جاشو عوض کرد جدا خوابیدیم امروز چهار روزه هیچ پیش قدم نشده برا آشتی منم نمیرم سمتش چون مقصر اون بوده میشه برم ناز بکشم وقتی منو شکسته پیش مادرش اصلا.الان خیلی بی حوصله شدم موندم چیکار کنم دعا کنید بیاد عزرخاهی کنه پشیمون بشه از کاری ک کرد و دیگه تکرار نکنه دعا کنید لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دوستش داری خوب خودت برو برای خدا برو نه برای اون نه منت کشی عوضشم از خدا بخواه ، بعدشم باهم قرار بزارید دعوا و قهر فقط یکی دو ساعت بعدش باید کسی که شروع کرد خوراکی بخره عذرخواهی کنه، جدی قرار بزارید، نباید اینجوری زندگی کنید
اگه دوستش داری خوب خودت برو برای خدا برو نه برای اون نه منت کشی عوضشم از خدا بخواه ، بعدشم باهم قرار ...
ن اون قرار سرش نمیشه خیلی قول قرار گزاشتیم زده زیرش هر وقت خاسته و اینکه واقعا دلم به رفتن نمیکنه من چقد باید حقیر بشم براش فک کنه مگ کیه من از بی حوصلگی بمیررمم اون باید بیاد کار اشتباهشو جبران کنه وگرنه بدتر اینا سرم میاره