2777
2789
عنوان

کسایی که دیروز رفتن حراجی کیف و کفش 39 تومنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 70 پست
ساعت 1 وایساده بودن تو صف تا 3 که مغازع رو باز کردن 

😏😏😏😏همه تقصیراهم متوجه مردم نیس مردم یه بخششن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کیف وکفش۳۹تومنی مگه واقعا کار میکنه؟؟؟بعدم پس اگه اینا همه واسه۳۹تومنیا ریخته بودن اینایی که ...

نمیدونم  فیلمشو ببین چطوری هجوم میبرن داخل مغازه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
به نظرم که اونکه حراج زده مقصر نیست چون شغلشه.اونایی که پاشدن رفتن مقصرن

دقیقا من هم همینو گفتم چون مغازه اجاری اجاره باید بده چک داشته ولی مردم برا جون خودشون ارزش قایل نیستن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره زندانی شد تا 6 ماه تلوزیون هم نشونش داد 

امروز باز بوده

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
نمیدونم  فیلمشو ببین چطوری هجوم میبرن داخل مغازه

اره دیدم.خیلی خیلی بد بود.من یه بلوز زمستونی لازم دارم.شهرمونم خلوت.مغازشم میدونم کدوم یکی باید برم.تا۹شب بازه

پرنده پر نمیزنه بازم نمیرم

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
ساعت 1 وایساده بودن تو صف تا 3 که مغازع رو باز کردن 

کجا؟! همو ک تو ملاصدراس🙁؟! 

من چن وقت پیش دیدم زده بود فقط انلاین فروش دارن

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
کجا  وکدوم شهر حراجی بوده ؟ شهر ما دو هفتست فقط سوپریا ویه سری از مشاغل حساس وادارات بازهستن

تهران 

ببخشیدا ولی واسه سر قبرشون میخوان

..یکی مثله ما باید تو خونه بشینبم افسردگی گرفتیم یکی هم مثله اوناا

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔