شماها نمیفهمین مریضی یعنی چی نمیدونید کادر درمان خسته شدن نمیدونید بیمارستان ها جا ندارن اهای که شما سریع راه میرفتین که برید داخل اولین نفر باشید به چی فکر کردید اصلا تو این روزهای که هم جا قرمز گفتن تمام دورهمی و مهمونی ها تعطیل تا اطلاع ثانویی میخواید این کیف و کفش رو کجا بپوشید
😡😡😡😡😡😡😡😡
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ساعت 1 وایساده بودن تو صف تا 3 که مغازع رو باز کردن
😏😏😏😏همه تقصیراهم متوجه مردم نیس مردم یه بخششن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها کیف وکفش۳۹تومنی مگه واقعا کار میکنه؟؟؟بعدم پس اگه اینا همه واسه۳۹تومنیا ریخته بودن اینایی که ...
نمیدونم فیلمشو ببین چطوری هجوم میبرن داخل مغازه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
به نظرم که اونکه حراج زده مقصر نیست چون شغلشه.اونایی که پاشدن رفتن مقصرن
دقیقا من هم همینو گفتم چون مغازه اجاری اجاره باید بده چک داشته ولی مردم برا جون خودشون ارزش قایل نیستن
کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
ساعت 1 وایساده بودن تو صف تا 3 که مغازع رو باز کردن
کجا؟! همو ک تو ملاصدراس🙁؟!
من چن وقت پیش دیدم زده بود فقط انلاین فروش دارن
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
کجا وکدوم شهر حراجی بوده ؟ شهر ما دو هفتست فقط سوپریا ویه سری از مشاغل حساس وادارات بازهستن
تهران