شماها نمیفهمین مریضی یعنی چی نمیدونید کادر درمان خسته شدن نمیدونید بیمارستان ها جا ندارن اهای که شما سریع راه میرفتین که برید داخل اولین نفر باشید به چی فکر کردید اصلا تو این روزهای که هم جا قرمز گفتن تمام دورهمی و مهمونی ها تعطیل تا اطلاع ثانویی میخواید این کیف و کفش رو کجا بپوشید
😡😡😡😡😡😡😡😡
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
مردم همه چيزشون ضعيف شده نه فقط فرهنگ😕 تحت تاثير محيط و شرايط اينطور شدن گلم
نه مردم فکر میکنن مریضی یا مرگ براذهمسایه هست
بعضیا هم مثل خواهرشوهرای من میگن اگر به خودت انرژی منفی ندی کرونا نمیگری و مژک های بینی از ورود ویروس جلوگیری میکنن و ماسک نمیزنن چون اون خانمی که میرن پیشش برا انرژی مثبت بهشپن گفته
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو کرونا مشخص شد که فرهنگ خیلی مشکل داره خیلی خیلی راحت در مقابل کسی که داره بهش می گن نکن می گن به ...
ما ایرانی ها فقط حرفیم حرف عمل صفر
ديگه بعضيا ميرن ديگه. حواسشون نيست انگار كهچقد خطرناكه. تو ذهنشون چيزاي ديگست. فقط به حراج فك ميكنن
متاسفانه بعضی از مردم اصلا فکر نمیکنن
تو این یه مورد مردم مقصرن فقط میخوان الکی برن خرید. فکر نکنید از فقر رفتن اتفاقا اون منطقه اکثرا و ...
پولدارا بدترن 😂
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
تو این یه مورد مردم مقصرن فقط میخوان الکی برن خرید. فکر نکنید از فقر رفتن اتفاقا اون منطقه اکثرا و ...
باریکلا
یه نفرشپندمیکفت چند روز دیگه جشن بالماسکه هست و شب چله و کریسمس باید لباس های متنوع پوشید اینا فکر گشت و گذار خودشونن
بخدا من خانوادم اکثرا مواقع در بازار در حال خرید بودیم از پارسال بهمن هنوز رنگ بازار رو ندیدم فقط دختر عموم کفش پاره شده بود اون روز ساعت 3 ظهر از سمت کارش رفته یه کفش خرید با ترس و لرز امده یه سال با 2 دست مانتو میره دادگاه و دفترش هنوز نرفته بخره