2777
2789
عنوان

مادرم بخاطر بارداریم زد تو گوشم مادرشوهرمم کلی بد و بیراه بهم گفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 90 پست

عزیزم خیلی خیلی  مبارکه گلم❤

ناراحت نشو و یاد بگیر از این به بعد طوری رفتار کنی که کسی در مورد مسایل خصوصی شما و همسرت اینطور واکنش نشون نده

شما دیگه مادر دو بچه هستی قوی باش گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عززیززززم😞 چطور بعد دوماه حامله شدی فقط تا 40 روز خونریزی و لکه بینی هست 

من تا ۳۰روز خونریزی داشتم بااولین اقدام😔

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
شوهرم گف مامان جدی گفتم النازبارداره ولی فک کردن داریم سربه سرشون میزاریم دیگ شوهرم جون دخترم رو قسم ...

عزیزم انشالله که خدا کمک کنه 

ازمایش خون دادی؟اخه منم دخترم ۴ ماهه بود ۶ تا بی بی چک مثبت شد ولی آزمایش خون دادم شکر خدا منفی بود

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

یاد بگیر رو پای خودت وایسی من همسن توبودم ازدواج کردم اومدم شهر غریب دوتا بچه تو۶ماهگی ازدست دادم شوهرم مشکل قلبی داره وبارها وبارها بستری شده پسرم رو باردارشدم بدنیا اوردم الان ۴سالشه دوباره باردارم تو این ۹سال و این همه اتفاقات من همیشه وهمیشه خودم بودم وخودم خوش بحالت ک اینقدر زود باردارشدی

وخدایی که به شدت کافی است....
مگه بعد دو ماه حامله میشن.من دو ماه تمام خونریزی داشتم فقط

من تا ۳۰روز خونریزی داشتم بعدشم ک با اولین بار گرفت 

چرا؟؟شیرش قطع میشه؟؟

نه عزیزم باید خودش قطع کنه شیرشو

من پسرم 1 سال و3 ماهش بود خودم 3 ماهه باردار بودم از شیر گرفتمش جیگرم خون شد براش

این بچه که دوماهش هست

تازه مادر بچه هنوز بدنش به حالت قبل بر نگشته و کلی کمبود ویتامین داره ممکنه با بارداری دوم پوکی استخوان.. ریزش مو و... بگیره 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شوهرم گف مامان جدی گفتم النازبارداره ولی فک کردن داریم سربه سرشون میزاریم دیگ شوهرم جون دخترم رو قسم ...

حدس میزدم وابسته اونها باشی

عزیزم قوی باش و مطمین باش خدا وقتی تو رو مادر کرده توانایی نگه داری از بچت رو هم بهت داده سه چهار ماه اولش سخته ولی بعدش قشنگ یاد میگیری چیکار کنی و از همه مهمتر منت هیچکی روت نیست و کسی اجازه دخالت تو مسایل شخصیت رو به خودش نمیده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم انشالله که خدا کمک کنه  ازمایش خون دادی؟اخه منم دخترم ۴ ماهه بود ۶ تا بی بی چک مثبت شد و ...

اره عزیزم ازمایش خون هم مثبت شد

تنها کاری ک می تونی بکنی اینه ک تا می تونی چیزای مقوی بخوری خودت و تقویت کنی شیر اجیل میوه حسابی ب خودت برس فکر کنم فعلا هم می تونی ب بچه شیر بدی بستگی ب قوای بدن خودت داره دختر خاله ی من تا ۴ماهگی ک حامله بود شیر داد تازه ضعیف و لاغر هم هست

حدس میزدم وابسته اونها باشی عزیزم قوی باش و مطمین باش خدا وقتی تو رو مادر کرده توانایی نگه داری از ...

اره خیلی وابستم بهشون خیلی میترسم ولم کنن اخه اونا همه کارامو میکنن