2777
2789
عنوان

مادرم بخاطر بارداریم زد تو گوشم مادرشوهرمم کلی بد و بیراه بهم گفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 90 پست
شوهرم گف مامان جدی گفتم النازبارداره ولی فک کردن داریم سربه سرشون میزاریم دیگ شوهرم جون دخترم رو قسم ...

حق دارن دیگه کارشون درست نبود ولی حرفشون حقه وقتی یکیو نمیتونی برسونی دومی واس چیت هس

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

عزیز حسابی به تغذیت برس و لبنیات مخصوصا شیر زیاد بخور و توکلت به خدا باشه 😘

خدا هواتو داره گلم😉

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم باید خودش قطع کنه شیرشو من پسرم 1 سال و3 ماهش بود خودم 3 ماهه باردار بودم از شیر گرفتمش جی ...

آخی عزیزمم😥

چی بگم والا ایشالله هرچی خیرش در اونه اتفاق بیفته و خدا کمکش کنه😥❣

...
حق دارن دیگه کارشون درست نبود ولی حرفشون حقه وقتی یکیو نمیتونی برسونی دومی واس چیت هس

مقصرم فک نمیکردم با جلوگیری طبیعی هم باردار شم‌

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
شوهرم گف مامان جدی گفتم النازبارداره ولی فک کردن داریم سربه سرشون میزاریم دیگ شوهرم جون دخترم رو قسم ...

بچت دیگه نمیتونه شیر بخوره😔ک ا ن د وم قرص اورژانسی رو اعتقادی بهش ندارین؟

کاریه که شده دیگه

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند
اره خیلی وابستم بهشون خیلی میترسم ولم کنن اخه اونا همه کارامو میکنن 

وای خدا عزیزم تروخدا این فکرا رو نکن خب ولت کنن مگه دست و پا نداری؟؟

خودت کارات رو بکن سنت هم کم نیست 

این چالش زندگیت خیلی هم خوبه چون باعث میشه قویی بشی یکم رو اعتماد به نفست کار کن گلم و فکر نکن نمیتونی

از همین لحظه باید یاد بگیری که مستقل بشی عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچت دیگه نمیتونه شیر بخوره😔ک ا ن د وم قرص اورژانسی رو اعتقادی بهش ندارین؟ کاریه که شده دیگه

فک‌نمیکردم با جلوگیری طبیعی هم بگیره

مگه جلوگیری نکردی؟

چی بگم یه جورایی حق میدم بهشون چون تمام سختی هاش گردن مادربزرگه دخترتم گناه داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وای خدا عزیزم تروخدا این فکرا رو نکن خب ولت کنن مگه دست و پا نداری؟؟ خودت کارات رو بکن سنت هم کم نی ...

همش فک میکنم نمیتونم‌ دخترم کولیک داره خیلی اذیت میکنه تنهایی چجور از پس دوتا بچه بربیام