۲۱سالمه دوماهه زایمان کردم و الان بازم حاملم البته ناخواسته شد امروز به همسرم گفتم که بیبی چک و ازمایشم مثبت شده اونم اولش شوکه شد ولی بعدش خوشحال شد ظهر که مادرم و مادر شوهرم اومدن خونمون به دخترم سر بزنن شوهرم گفت الناز دوباره حاملس(با خنده )مامانم و مادر شوهرم خندیدن و باورشون نشد مامانم گفت حتی شوخیشم قشنگ نیس این حرفارو نزنید
برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
منم ۳ ماهه بود پسرم باردار شدم ربطش به بقیه رونتوجه نمیشم؟؟؟!!!! کسی زر زره نا مربوط بکنه درجا جرش میدم
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدئنی چقدر عالیه!!تبریک میگم گلم درسته چون سنشون نزدیک ب همه تا کوچکن اذیت میشی ولی واسه خود بجه ها عالیه!!من پسرام شش سال فاصله سنی دارن . ولی نزدیک به صد سال اختلاف سلیقه دارن و باهم نمیسازن. فاصله سنی کم خیلی خیلی خوبه
اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼
شوهرم گف مامان جدی گفتم النازبارداره ولی فک کردن داریم سربه سرشون میزاریم دیگ شوهرم جون دخترم رو قسم خورد باورشون شد مامانم اومد سمتم و یه دونه محکم زد تو گوشم گفت تو عقل نداری شعور نداری فکر دخترت نبودی به شوهرمم کلی بد و بیراه گف مادرشوهرمم کلی حرف بارمون کرد و گفت باید بندازیش فکر اینکه بدنیا بیاریش نکن تا هفتت نرفته بالا بندازش شوهرمم عصبی شد و گفت به شما ربطی ندارع اونام گفتن پس رو کمک ما حساب نکنید اخه من سر دخترم کلا تاالان ک دوماهشه رو از مامانم و مادرشوهرم و خواهرم و شوهر خواهرم کمک میگرفتم حتی الانم میگیرم گفتن اگ بما مربوط نیس دیگ نمیایم و خودتون تنها بزرگشون کنید
برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰