2777
2789

انگار یچیز اضافس خیلی نگرانم نمیدونم چیه روم‌نمیشه برم دکتر ۳هفته ای هست یبوست داشتم .کسی تجربه داشته کمکم کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیشر مقعد

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

دکتر کارش همینه

خجالت نکش

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
بواسیره عزیزم بیرون  زده به خاطریبوسته اگه زخم شده و درد داره شبی یه دونه شیاف انتی همورویید ب ...

نه درد نداره ای خدا چیکار کنم حالا؟بالای مقعدم نیست پایینشه ببخشید واضح میگم... باواسیره؟

نه درد نداره ای خدا چیکار کنم حالا؟بالای مقعدم نیست پایینشه ببخشید واضح میگم... باواسیره؟

بواسیره عزیزم مثه یه تکیه گوشته 

رژیم غذاییتو اصلاح کن روغن زیتون و الوچه بخور نذاریبس بمونی 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده