تو اطراف منم عزیزم هر کی چند نفر مردن بیشتر از ۱۰۰ نفر خوب شدن شوهر عمه همسرم بیمارستان بود چند روزد دیگه حالش خوب شد گفتن فردا مرخص صبح زنگ زدن گفتن مرده
وای خدای من یعنی راهی برای این مریضی کوفتی نیست چرا هر روز اینقدر میمرن حالا یکی گرفت به هر دلیلی بعد چرا درمانی براش نیست من میگم آخر زمان داره میشه خدا به همون رحم کنه(خدا بیامرزه همکارتو اسی)
اصلا کرونا بیمارستان نرید یه پرستار میگفت دستور از بالا دادن که امپول بزنن بکشن چون هزینه زیاد داره
واقعا حلالتون نمیکنم اخه چرا اینطوری حرف میزنید مگه پزشکا و پرستارا از کجا اومدن مگه اونا بچه ها و دوستای من و شما نیستن من خودم دخترم و دامادم متخصص بخش اورژانس هستند حلال نمیکنم چون دو تا جوونم افسرده و خسته حتی وقت ندارند حتی یه دل سیر تو خونه هفتاد متری اجاره ای شون بخوابن خودمم که از استرس از پا افتادم حلال نمیکنم کسایی رو که فارغ از غم هم نوع تدارک شمال و ویلا شمال میبینن واقعا دل مادرشون خونه از دیدن بچه هاشون که ذره ذره دارن جلوی چشماشون آب میشن
اصلا کرونا بیمارستان نرید یه پرستار میگفت دستور از بالا دادن که امپول بزنن بکشن چون هزینه زیاد داره
وای خدا چرا اینجوری میگی.شایعه پخش نکن.یکی اشناهامون 50روز تو ای سی یو بود تو کما بود و با دستگاه و اکسیژن میگرفت ولی نگهش داشتن تو خوب شد با این هیچ کس امید نداشت
من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم که با هم تبادل نظر کنیم