2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا واقعا 500 نفر فوتی در یه روز وحشتناکه تا کی باید منتظر باشیم دیگران برامون فکری کنن مرگ برای همسایه نیست اگه بازم نادیده بگیریم تو یه قدمی بیایید اجازه ندیم شاهد این مصیبت تومخونه عزیزانمون و خودمون باشیم تو رو به خدا یکم مسئولانه رفتار کنیم  

بله اگه رعایت نکنیم دقیقا تا چند سال هست

فعلا که روزی ۱۰۰۰۰مبتلا داریم 

تا این آمار برسه به زیر ۱۰۰

حداقل دوسال زمان میبرره 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه ها بخدا اونایی که بیماری زمینه ای هم ندارن ممکنه خیلی حالشون بد بشه.عموم چخل سالشه هیچ بیماری نداشه الان یه هفته تو ای سی یو هس ریه هاش از بین رفته کلیه هاش از کار افتاده.ضریب هوشیش پایینه و بی هوشهو.....

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

دیروز تو خیابون دو تا دختر جوون از یه دستفروش لقمه سیب زمینی آبپز و تخم مرغ خریدن هیچکدوم‌ماسک نداشتن مرده با همون دست که کارت کشید براشون لقمه پیچید خیلی هم به روز بود تیپ شون من و شوهرم تو خیابون تو ماشبین منتظر بودیم تا نوبت دکترم بشه اصلا برگام ریخت

شوهرم گفت خوب اینجور آدم ها که باید بمیرن چون خودشون انتخاب کردن بیچاره اونایی که ازینا میگیرن و میمیرن