2777
2789

لطفاً حوصله کنید تا آخر بخونید

طرفی که باهاش بودم از پارسال رفت سربازی و خب دیگه رابطمون در حد به تلفن بود.

این آقا بغیر از بددهنی و بداخلاقی و سایر صفات بد اخلاقیش نشون میداد که دوسم داره.ما خییییییلییییییی کات و دعوا کردیم و بعد دوباره سمت هم برگشتیم.

آخرین بار که دعوامون شدیدتر بود دیگه سر بددهنی و بی احترامیاش که من بهش گفتم برای زندگی مشترک و ازدواجمون من یه زندگی مرفه می‌خوام و پول برام مهمه تو زندگی زناشویی.

گفت تو آهن پرستی و دختر اگه بساز باشه می‌سازم و...و تو لابد تو خونه بابات عقده داری میخوای با من برسی و..درحالی که دخترا خودتون میدونید انتظار یه عروسی یا یه ماه عسل خوب توقعی نیست که بشه تو خونه پدر برآورده اش کرد که این حرفو زده.

🦋🌹

دیگه بعدش جدی تصمیم به کات گرفتم که پشت تلفن مثل یه بچه گریه میکرد و می‌گفت توروخدا نرو.

منم دلم سوخت یه فرصت دادم..این آدم حوریه که وقتی سر شیفته و دورش خلوته لحظه به لحظه زنگ میزنه و پیام و...ولی تا میرع مرخصی و چشمش به دوست و رفیق اش میوفته من میشم اولویت اخرش‌

تا همین دیروز پریروز.دخترا من نمی‌خوام خودمو بی گناه جلوه بدم منم خیلی هی با قهر و آشتیام اذیت میکردم ولی هر دفعه تا وقتی سر شیفته بود خودش پیگیر آشتی شدن میشد ولی مرخصی نه.

باباش سکته کرده بیمارستانه این ادمم الان اومده مرخصی یذره هم باهم دعوا کرده بودیم و من گفتم کات کنیم ولی خب این بین ما عادیه که بگیم بعد باز بهم برگردیم.

امشب داشت از تلویزیون کربلا رو نشون میداد من برای باباش دعا کردم بعد بهش زنگ زدم دیدم با یه لحن سرد گفت برو و من عروسک دستت نیستم یا میری یا میای یه صداهای بدی در میورد معلوم بود رفیق‌اش پیشش بودن که شیر شده بود.بعد قطع کردم برای پیام نوشتم که فقط میخواستم بگم واسه بابات دعا کردم دیگه ام مزاحمت نمیشم.بعد دیدم زنگ زد که حوصله تایپ ندارم جوابتو با زنگ بشنو.بابای من نیازی به دعای تو ندارع و آخرشم گوشیو روم قطع کرد.زبونشم حسابی دراز بود.

نمی‌دونید چقدر حالم بد شد و گریه کردم

به هیچ پسری اعتماد نکنید

🦋🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ادم بد دهن نشو. تو رابطه سع تا چیز مهمه! احترام 1_احترام _2احترام _3کسی. ک دوست داره از گل. نازک ...

این عوضی آدم دید دور و برش واسه من زبون درآورد.

از همه جا بلاکش کردم چ خوش خیال بودم ک فک کردم واقعا دوسم داره و مرد زندگیمه

🦋🌹

این عوضی آدم دید دور و برش واسه من زبون درآورد.از همه جا بلاکش کردم چ خوش خیال بودم ک فک کردم واقعا ...

عزیزم به هرکسی بها نده 

با هرکسی حرف نزن 

دیگه گریه ام خودشو کشت جوابشو نده لطفا

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

این عوضی آدم دید دور و برش واسه من زبون درآورد.از همه جا بلاکش کردم چ خوش خیال بودم ک فک کردم واقعا ...

ناراحت نشو ولی خواسته تنهایای سربازیشو با تو پر کنه

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

چرا خودتو واسه همچین آدمی کوچیک میکنی. دخترا ناز پسر نامحرم رو نکشید خواهش میکنم ازتون

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

عزیزم غصه نخور حیف اشکات نیست همون بهتر که دیگه تموم کردین اما با چیزایی که تعریف کردی دوباره برمیگرده تصمیم با خودته که جوابش رو بدی یا نه اما از من می شنوی دیگه باهاش نباش

ناراحت نشو ولی خواسته تنهایای سربازیشو با تو پر کنه

می‌دونم سیسی 

صدای ترک قلبمو امشب فقط خودم شنیدم و خدا

نبودی ببینی چجوری گفت بابای من به دعای تو نیاز ندارع

بعدم گوشیو قطع کرد

🦋🌹