2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موعد پریودت کی هس؟ امروز رو چندم سیکل هستی  و کی میخوای بری زیارت؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
موعد پریودت کی هس؟ امروز رو چندم سیکل هستی و کی میخوای بری زیارت؟

خواهری ببین دردت ب جونم من پریودام نامنظم هستش اکثرا لک بینی دارم پریودام شدید نیس 

اخرین بار ک لک بینی داشتم فک میکنم ۲۷ ام بود ک قطع شد دو روزم هست باز لکه بینی میبینم ک قطع میشع و اینا

۱۴ روز دیگم سفرمه

تمام نگرانیم این ی وقت ال دی بخورم بدتر بهمش بربزه پریودرو شدید کنه حین استفاده لک بینی ببینم کاری ندارم بعدش چی بشه فقط زیارت مهمه

نه نمیشه باید حداقل ده روز قبل پریودت بخوری تا نذاره پریود شی اگ دیر تز بخوری کاری نمیکنه

خواهری ببین دردت ب جونم من پریودام نامنظم هستش اکثرا لک بینی دارم پریودام شدید نیس 

اخرین بار ک لک بینی داشتم فک میکنم ۲۷ ام بود ک قطع شد دو روزم هست باز لکه بینی میبینم ک قطع میشع و اینا

۱۴ روز دیگم سفرمه

تمام نگرانیم این ی وقت ال دی بخورم بدتر بهمش بربزه پریودرو شدید کنه حین استفاده لک بینی ببینم کاری ندارم بعدش چی بشه فقط زیارت مهمه

من تنبلی ولی کیستیک دارم پری...ودیم شدید نامنظمه به قدری که ۴ماه نشدم و دوهفتهپیش با ال دی شدم اما خوردنش اشتباهه باید از درون درمانی کنبم 

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

من تنبلی ولی کیستیک دارم پری...ودیم شدید نامنظمه به قدری که ۴ماه نشدم و دوهفتهپیش با ال دی شدم اما خ ...

منم شدید نامنظمه ولی مرتب لک بینی دارم الان میخام برم زیارت نمیدونم چیکار کنم میترسم بخورم ال دی رو یهو بدتر بهم بریزه حین استفاده لک بینی بگیرم و پریود شدید بشم 

چون خودم پریودام لک بینیه

خواهری ببین دردت ب جونم من پریودام نامنظم هستش اکثرا لک بینی دارم پریودام شدید نیس اخرین بار ک لک بی ...

از همین فردا شروع کن وبخور ال دی نگیر سیپروترون کامپاند بخر سرساعت هرشب بخور نگران نباش بعد دوره را کلا مصرف کن 21روزه قطع ک کردی تازه بهترم میشی

منم شدید نامنظمه ولی مرتب لک بینی دارم الان میخام برم زیارت نمیدونم چیکار کنم میترسم بخورم ال دی رو ...

یه نفر می‌گفت باید تو دوروز ۶تا مفنامیک بخوری پریودیت عقب میانه من تاحالا امتحان نکردم ولی اون خانوم به خاطر عمل اسلیم این کار و انجام چون اگه بینی داشت

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️