2777
2789
عنوان

کسی بوده کرونا بدون علایم بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست
بله چند نفر از اطرافیان من تستشون مثبت شد ولی علامت نداشتن

آخه تستش منفی بوده ‌ولی علایم روز اول یکم بیحال و سرور بعدش فقط بویایی و چشایی رفته

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تستش منفی بوده ‌ولی علایم روز اول یکم بیحال و سرور بعدش فقط بویایی و چشایی رفته

تست حلق و بینی داده؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
امروز کلاه دخترم افتاد زمین تو یک جایی گذاشت سرش دارم سکته میکنم میگم چقدر الوده بوده 😞

نه بابا نگران نباش

نداشتن بویایی و چشایی از علایم ۱۰۰ درصد اعلام اعلام شده 

حتی اگه هیچ علایم دیگه ای نداشته باشه

نه.میگم اولش بویایی میره بعد ریه درگیر میشه یا برعکسه

پس حتما داره.اصلا ممکنه درگیر نشه هیچ جاش عزیزم نگران نباش ممکنه خیلی سطحی گرفته باشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

خواهر شوهر منم ۳ هفته تب داشت و بویایی چشایی هم رفته بود اما تستش منفی میشد ولی برادر خودم بدون هیچ علامتی تستش مثبت بود و قرنطینه کرد چند هفته

💚💖
پس حتما داره.اصلا ممکنه درگیر نشه هیچ جاش عزیزم نگران نباش ممکنه خیلی سطحی گرفته باشه

خیلی ممنون حدا از دهنت بشنوه خیلی نگرانشم سربازه

تازه خودمم دیدم تستش منفی شده روبوسی کردم از راه دور برا تست اومده بود

امروز کلاه دخترم افتاد زمین تو یک جایی گذاشت سرش دارم سکته میکنم میگم چقدر الوده بوده 😞

نگران نباش انشالله که چیزی نیست باید اومدی خونه حموم میبردیش و کلاهشم میشستی بعد بچه ها مقاوم ترن استرس نداشته باش

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰