2777
2789
عنوان

خبرای خوب!

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 109 پست
قدرت مؤلفه های زیادی داره و همین الانشم ترتیب همینه اما هند یکم پایینتره اما طی ده سال آینده آمریکا ...

بهر صورت برا جهان سوم خوب نمیشه بخصوص ک چین اقتصادش برپای مقروض کردن کشورای بیچارست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنترل جهان دست گلوبالیست هاست هرچی اونا بگن همونه

این حرفا جذابه و مثل کرونا همه گیر اما در واقع توهم توطئه هست. سرنوشت خودت دست خودت نبوده یعنی و تصمیم گیری هات تا حالا بی تأثیر بوده روی زندگیت؟

مخالفم با نظرتون و دلیل و مدرک هم دارم  https://www.newscientist.com/article/dn18546-iran-sho ...

این مقاله برای 2010 بود معیارشم فقط تعداد بود نه چیز دیگه ای که نمیتونه قیاس درستی باشه

سرچ کردم و مقاله های اخیرتر مطالب دیگه ای میگفت

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
بهر صورت برا جهان سوم خوب نمیشه بخصوص ک چین اقتصادش برپای مقروض کردن کشورای بیچارست

ایران در تمام محاسبات جهانی یک استثنا هست و در این مورد و رفع تحریم های جهانی ناشی از زورگویی آمریکا ایران میتونه حداقل به شرایط نرمال برگرده و با توجه به حجم پول بلوکه در چین هیچوقت مقروض نمیشه اگر تبادلات بانکی از تحریم خارج بشن. 

این مقاله برای 2010 بود معیارشم فقط تعداد بود نه چیز دیگه ای که نمیتونه قیاس درستی باشه سرچ کردم و ...

اتفاقا مقالات جدید خیلی بیشتر به ظهور قدرت اول جدید اشاره میکنن مخصوصا پسا کرونا

https://finance.yahoo.com/news/why-china-will-emerge-from-covid-19-stronger-than-the-us-115030619.html

این حرفا جذابه و مثل کرونا همه گیر اما در واقع توهم توطئه هست. سرنوشت خودت دست خودت نبوده یعنی و تصم ...

نه عزیزم منم اولین پستم دقیقاااااا مثل همینا بود شما ازون دسته آدمهایی هستید که به یکی گیر میدید بی خیال نمیشید.واااقعا دیگه بی خیال 

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
اتفاقا مقالات جدید خیلی بیشتر به ظهور قدرت اول جدید اشاره میکنن مخصوصا پسا کرونا https://finance.y ...

این چه ربطی به رشد علمی ایران داره؟

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
عزیزم اجباری نیس که بیای توی تاپیک من نظرتو بگی اما چون توی مباحثه بلاغت کلام و دانش کافی نداری عصبی ...

دیگه اطمینان پیدا کردم شما بیمارید. تورو خدا دیگه ریپلایم نکن. دارم خواهش میکنم از شما. خدا صبر بده به اطرافیانتون که باهاشون سرلج میفتید

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد.......