2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 62683 بازدید | 910 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم؟

یا تو خونت بهش بده روز تولد همش تو راه دستشویی باشه 

به زنه دیگه بود دوست نداشت شوهرش بره عقد یکی از اقوام بهش خواب آور داده بود بهش 

ولی مسهل به نظرم خیلی بهتره 

خدا منو ببخشه ولی حرصم گرفت 

یا تو خونت بهش بده روز تولد همش تو راه دستشویی باشه به زنه دیگه بود دوست نداشت شوهرش بره عقد یکی از ...

از کجا گیر بیارم؟

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

خوسحالش کننطررف شوهرش امشب گرفته حتما براشدوشب بعدم ایناکل ابجی داداشارم دعوت کردنخوش به حالش

حالا باور کن همین داداشا فقط مجرد بودن خواهره به هیچ جاشون نبود الان خواهرم خواهرم میکنن

همین دیگه آدم نمیشنامیدوارم ضربه به همشون از طرف اون خواهر بیادچون ما عروسارو اذیت کردنامیدوارم اونو ...

چی بگم

والا خواهرش روحش خبر نداره اینا میخوان اینکارو کنن

ادم بدی هم نیست

منم مشکلی با کارش ندارم

ولی وقتی من چند ماه پیش گفتم برای من تولد میگیری تو باغ 

بزرگم نگفتم

فقط مامان بابام با آبجی هام که مجردن

گفت مگه بچه ای و فلان

۲۲ سالمه

کاش برای منم میکرد که انقدر ناراحت نمیشدم

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

از کجا بیارم؟

میگم چرا اینقدر شما خوبید؟!؟!؟!؟

میگی به روش نمیاری؟

حتی مونده برای اینکه بترسونیش بگو نمیام و بچم هم نمیازرم ببری حتی بگو بلیط مشهد گرفتم میخوام‌ برم. تا ماه ها خرج بکن از پولش و اگه غر زد و شکایت کرد بگو خوب داری تولد بگیری برای من نداری؟ مهمونی بگیر فامیلات را دعوت کن حسابی خرج کن تهش هم همش بگو دوست داشتم بگیرم مثل تو که دوست داریبرای خواهر متاهلت تولد بگیری اینقدر اینکارو ادامه بده که بگه غلط کردم.

مردهای این شکی را نباید مراعات جیبشون را کرد. چک داره که به شما چه تهش میفته زندان بیفته. پولی که برای تو و زندگیت نباشه همون بهتر نباشه.