2777
2789
عنوان

خبرای خوب!

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 109 پست
خیلی خودشوقبول داره،فک کنم مدت زیادیه خونه مونده دچار توهم وخودبینی شده،قول بده دیگ جوابشوندی،منم نم ...

من مدت های زیادی خونه موندم و زبانم و برنامه نویسیم رو تقویت کردم   

شما هم احتمالاً الان باید تمای فیلمای پر محتوا از قبیل فاطما گل و عشق ممنوعه و حریم سلطان رو حفظ باشین درسته   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمن فرضی داریم ما دشمن کجا بود😂

از اسم دشمن که سوءاستفاده میشه اما دشمن فرضی نداریم کاملاً هم واقعیه فقط یبار برین اروپا و نگاهشون به ایرانی بودنتون رو بررسی کنید. اغلب تفکری دارن که سالهاست میگه جهان سومی از من پایینتره و من باید بهشون حکمرانی کنم

واکسن از کجا معلوم ک سال بعد به دستمون میرسه؟

چون واکسن های ایرانی هم جزو لیست WHO هستن و حتی اگه ساید افکت بالایی هم داشته باشن در نهایت با استفاده از واکسن فایرز سال بعد واکسن به ایرانی ها خواهد رسید

چقدر یه عده اینجا عقده ای و بی فرهنگن بنده خدا تو این شرایط بد کرونا که همه از لحاظ روحی داغونن تاپیک انرژی مثبت زده شما که ظرفیت ندارید برید همون تاپیکای خاله خان بدجیتونو بخونید

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
از کی میگیری؟ موتوری بوده؟ عوضش کن،جنسش قاطی داشته علی برکت‌ الله🥴

من توی این زمینه اطلاعاتی ندارم  

شما زیاد از این فعالیت ها میکنید؟؟؟  

دخانیات عامل سرطانه مصرف نکنید   

من توی این زمینه اطلاعاتی ندارم     شما زیاد از این فعالیت ها میکنید؟؟؟     دخ ...

در شان خودم نمیدونم با انسان دگمی مثل شما هم کلام بشم

خوش باشین🌺

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉
فقط شماره هشتت اول بیهوشم کرد بعد تشنج کردم !!! رشد مقالات ایران !!!! ینی دیگه تمام دانشجوهای ایران ...

یه مدت سرقت ادبی زیاد شده بود اما الان بخاطر موتورهای جستجو گر و غربالگری های قوی امکانش پایین  شده و این مقالات سریع توی بلک لیست قرار میگیرن البته ممکنه توی پارافریز خوب عمل نکنن اما رفرنس میدن.

من مدت های زیادی خونه موندم و زبانم و برنامه نویسیم رو تقویت کردم     شما هم احتمالاً ال ...

برا برنامه نویسی کدوم کتاب یا جزوه ای رو میخونی؟ کدوم زبان ؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

خدای جوک گفتی 

اگه موجب خنده و خوشحالیه شما میشه میتونید جک در نظر بگیرید اما بخواهید یا نخواهید شما شهروند کشور قدرتمندی هستین که درگیر سختی های تحمیل شده گذرا شده   

امضاتو دوستدارم

ممنون از حمایتت  

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
همین پیش پای شما خوندم تا سال ۲۰۲۳ چین امریکا و هند ۳ قدرت برتر جهان میشن چی میزنی شما؟

قدرت مؤلفه های زیادی داره و همین الانشم ترتیب همینه اما هند یکم پایینتره اما طی ده سال آینده آمریکا رهبری اقتصادی و سیاسی رو به چین میبازه 

https://www.foreignaffairs.com/articles/asia/2008-01-01/rise-china-and-future-west