2777
2789
عنوان

تورک ها و کوردها بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 43 پست

عزیزم خاستم راجب اون تاپیک بگم ایشون مدعی آزادی بیان بودن و آمده بودن زیر پست مذهبیان توهین کردن من مسخره نکردم فقط همین رو گفتم چون تو این سایت همه میگن مذهبیا برا ما ارزش قائل نیستن 

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
عزیزم خاستم راجب اون تاپیک بگم ایشون مدعی آزادی بیان بودن و آمده بودن زیر پست مذهبیان توهین کردن من ...

منظورم شما نبودی! اتفاقا منظورم همون خانم بود که چادری ها رو مسخره کرده بود و من فقط خواستم یادآوری کنم که تحت عنوان آزادی بیان، نباید کسی رو مسخره کرد

یا اینکه از ترس اینکه بهمون بگن که فکرت بسته است، قبول کنیم که هرکی هر جور دوست داره باهامون حرف بزنه و مسخره کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم شما نبودی! اتفاقا منظورم همون خانم بود که چادری ها رو مسخره کرده بود و من فقط خواستم یادآوری ...

خب دقیقا منم بهشون تیکه انداختم که بفهمن

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
متوجه نشدم که تیکه بود  احساس کردم از ترس انگ خوردن این رو گفتید ممنون که توضیح دادین

نه عزیزم من اگه از انگ خوردن میترسیدم تو مدرسه ای که همه مسخره میکنن چادری نبودم 😉

نه عزیزم من اگه از انگ خوردن میترسیدم تو مدرسه ای که همه مسخره میکنن چادری نبودم 😉

کدوم مدرسه؟ مگه نسل جدید هم این مسخره بازی ها رو دارن؟

من چادری نیستم.اصلا حجاب ندارم.هیچوقت هم نداشتم ولی دوست صمیمی چادری دارم که خیلی برام عزیز و محترمه و من برای اون  

فکر می کردم دیگه تو نسل شما، شعور بچه ها بیشتر شده باشه

کدوم مدرسه؟ مگه نسل جدید هم این مسخره بازی ها رو دارن؟ من چادری نیستم.اصلا حجاب ندارم.هیچوقت هم ندا ...

متاسفانه همینطور که تو تاپیک قبلی معلوم بود تو جامعه هم همینه آره ما مثلا مدرسه تیزهوشانیم توی یکی از مناطق خوب مرکز استانمون 

راستی من کوردما تاپیکتون درمورد کورداس گفتید که چرا مینویسن کورد چون که کرد درست خونده نمیشه 

آفرین به دختر تیزهوش پرتلاش  همیشه موفق باشی👌🏻

در مورد ترکی نمیدونم ولی زبان کوردی زبان غنی و کاملی هست با شاخه ها و گویشهای خیلی زیاد. بالای ۵۰ میلیون نفر به این زبان تکلم میکنن و در طبقه بندی زبانهای زنده جهان بالاتر از زبان فارسی و آذری هم قرار داره. سواد و دانش مردممون خیلی بیشتر شده و خیلیها در چتها و نوشتار از رسم الخط کوردی استفاده میکنن که نسبت به زبان فارسی قویتر هست و حتی چنتا آوای اضافه بر زبان فارسی داره.

هفته قبل در یکی از ایالتهای امریکا آموزش زبان کوردی رسما توسط دولت فدرال الزامی شد. چون خواستار خیلی زیادی داشته. 

در مورد تورکی هم همینه احتمالا و مردمشون گرایش به زبان مادری پیدا کردن

اینم منبع غنی بودن زبان کوردی که باعث میشه مردم با افزایش سوادشون از رسم الخطهای کوردی استفاده کنن. 

البته زبان فارسی شیرینی خاص خودشو داره و به قول سعدی فارسی شکر است. ولی به هرحال هر قومی حق دارن که زبان مادری رو بیشتر بهش بها بدن. عرب و کورد و تورک و لر و..فارسی زبان مشترکمونه