2777
2789
عنوان

تورک ها و کوردها بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 43 پست
منظورم غلط نیست عزیزم.می خوام ببینم چی سد که یهو اینطوری شد؟ مثلا شما از قدیم هم می نوشتین تورک یا ک ...

چند سال پیش یک جنبه ناسیونالیستی داشت این شیوه نوشتن؛ الان ولی اینقدر تکرار شده که عادی شده

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
الان تو کلاس اول اینجور آموزش داریم مثلا مثل چوگان اون و مینوبسن اما او میخونن بهش میگن او استثنا&nb ...

او استثنا رو بلدم، فقط می خوام ببینم چرا نوشتن این واژه ها عوض شده؟ یعنی تا حالا غلط می نوشتیم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها! به نظر جالب و منطقی میاد، مرسی مرسی

قبلن، پنج سال پیش مثلن اگه کسی از این املا استفاده می‌کرد به طور واضحی هویت قوم‌گرایانه داشت ولی دیگه وارد شیوه نوشتار عمومی شده. 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
یعنی اینکه تازگی ها همه درستش رو یاد گرفتن؟ منظورتون اینه؟ کرد و کورد هم همینه؟

تازگی ها یاد نگرفتن از قدیم ما تورک میگیم من تاحالا ندیدم کسی ترکی حرف بزنه و بگه من تُرکم ما همه میگیم من تورکم و قاعدتا همونطوری هم نوشته میشه

درضمن در تلفظ تورک بعد از حرف ت  حرف او تلفظ نمیکنیم ü تلفظ میکنیم که تو فارسی همچین صدایی وجود نداره برای شنیدن صداش میتونی تو گوگل سرچ کنی

درمورد اینکه کرد صحیح هست یا کورد هم اطلاعات چندانی ندارم ولی فک کنم کورد صحیح تره

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دلیلش هم این بود که این دو واژه در زبان اصلی کورد و تورک تلفظ میشن و با این جور نوشتن میخواستن نشون بدن که شیوه تلفظ قوم مسلط رو نمی‌پذیرند و ترجیح میدن هویت قومی‌شون رو با شیوه تلفظ خودشون بنویسن

الان تو کلاس اول اینجور آموزش داریم مثلا مثل چوگان اون و مینوبسن اما او میخونن بهش میگن او استثنا&nb ...

نه عزیزم تلفظ تورک با  و استثنا زمین تا آسمون فرق داره

تلفظ اصلی Türk در فارسی وجود نداره کلا

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تازگی ها یاد نگرفتن از قدیم ما تورک میگیم من تاحالا ندیدم کسی ترکی حرف بزنه و بگه من تُرکم ما همه می ...

در مورد درست بودن این تلفظ باهاتون موافقم ولی برام جالب بود که چرا تازگی این املا رواج پیدا کرده که یکی از دوستان چند پست بالاتر توضیح دادن که ابتدا جنبه ناسیونالیستی داشته و بعد عمومی شده

توضیح شما و ایشون من رو کاملا متوجه کرد

مرسی مرسی

در مورد درست بودن این تلفظ باهاتون موافقم ولی برام جالب بود که چرا تازگی این املا رواج پیدا کرده که ...

بله درسته.... ما ترجیح میدیم با نوشتار درست، هویت و اصالت زبانمون رو حفظ کنیم

بله درسته.... ما ترجیح میدیم با نوشتار درست، هویت و اصالت زبانمون رو حفظ کنیم

واقعا هم زبان های اقوام داره از بین میره

کاش همه قومیت ها بی قصد و غرض و کشور گشایی و ... به فکر زبانشون بودن

واقعا هم زبان های اقوام داره از بین میره کاش همه قومیت ها بی قصد و غرض و کشور گشایی و ... به فکر زب ...

بله کاش

متاسفانه بعضی ها با تمسخر زبان های دیگه سعی در نابودی اونا دارن

بعضی ها هم به جای زبان مادریشون فقط زبان فارسی رو به بچه هاشون یاد میدن درحالیکه بچه ها از طریق مدرسه و قبل از اون از طریق تلوزیون فارسی رو یاد میگیرن😔