2777
2789
عنوان

کارهایی که قبل از زایمان انجام دادین

10228 بازدید | 35 پست

بیاین از کارهایی که قبل از زایمان باید انجام داد بگین..

من خونه تکونی.اتو کردن لباسها.مرتب کردن کشو و کمدها.بستن ساک بیمارستان.خرید فروشگاهی و گوشت و مرغ رو برای دوماه انجام دادم فقط مونده برم آرایشگاه و یکم به ظاهرم برسم ولی باز فکر میکنم کلی کار دارم و ذهنم مشغولِ و اصلا آرامش ندارم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس و پد بهداشتی و ... برای خودتون آماده بذارین

موهاتونو مرتب کنین حتما، کوتاه نه ها که سخت تره نگهداریش

چتری مثلا

جای استراحت و لباس های استراحت و شیر دهی آماده باشه

فقط به بچه فکر نکنین، خودتون هم خیلی مراقبت لازم دارین

با شكمت چطور تونستي من گفتم يكي رو بيارم يه روز كارامو انجام بده ولي ميدونم باز شوهرم خونه رو ميكنه ...

من که بیشترش رو خودم تنهایی انجام دادم..فقط برای آشپزخونه خواهرم اومد کمکم.با این وجود کارهای سنگین رو خودم انجام دادم..کُند بودم ولی انجام میدادم

بخاطر کرونا ترسیدم کارگر بیارم

نه عزیزم تو این موقعیت آرایشگاه نرو خیلی وضع کرونا خرابه خودت تو خونه یه اصلاح بکن و ابروهاتو مرتب ک ...

ممنونم..موهامو میدم خواهرم برام کوتاه کنه.ابروهامم خودم برمیدارم..ولی اصلاح صورت و اپیلاسیون بیکینی رو کسی بلد نیست برام انجام بده وگرنه خودمم اصلا دلم نمیخواد برم.میترسم