2777
2789
عنوان

خوراک بارداری

71 بازدید | 13 پست

سلام. 

من خیلی این اخرای بارداری سر هرچیز کوچیکی دارم حرص میخورم.مثل ورزش که نکردم و بیشتر الان حرص میخورم که چه چیزایی باید میخوردم چون باردارم و نخوردم.... چقدر پنیر خوردم صبح و شب بدون گردوو😭😭 همه کندور میخورن باهوش بشه من پنیر خوردم بی توجه به هوشش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کندر باعث پیش فعالی میشه عزیزم نه باهوشی، ضمنا من تو بارداری قبلم خورد و  خوراک ام کاملا عادی ب ...

خداروشکر... خوبه شما عادی بودید.. من بیرویه پنیر خوردم😔

برای ورزش که هنوز 9هفته وقت داری نگران نباش. همون بهتر که کندر نخوردی بچت احتمال بیش فعالیش پایین ت ...

امیدوارم... میترسم ورزش نکردم الان تو ماه هشت شروع کنم یه اتفاقی بیوفته پشیمونی بیاره

خداروشکر... خوبه شما عادی بودید.. من بیرویه پنیر خوردم😔

فدای سرت، عزیزم اینا همش خرافات، بچه خنگ میشه، ال میشه، حرفهای قدیمی ها رو بریز دور، ببین الکی نشستی غصه چی میخوری، فکر کنم از بی غصه گی

فدای سرت، عزیزم اینا همش خرافات، بچه خنگ میشه، ال میشه، حرفهای قدیمی ها رو بریز دور، ببین الکی نشستی ...

وای نه اتفاقا یدور مریضی بد گرفتم تو بارداری ۳ هفته طول کشید... معلوم نشد کرونا بود یا انفولانزا تازه یک هفتست نسبتا خوبم...از اون موقع فشار عصبیم رفته بالا طاقت هیچی ندارم. 

امیدوارم... میترسم ورزش نکردم الان تو ماه هشت شروع کنم یه اتفاقی بیوفته پشیمونی بیاره

توبارداری کلن ورزش سنگین خوب نیست فقط یسری نرمش هست اونم با یه ماما مشورت کن انجام بده اتفاقی نمیوفته

وای نه اتفاقا یدور مریضی بد گرفتم تو بارداری ۳ هفته طول کشید... معلوم نشد کرونا بود یا انفولانزا تاز ...

۹۹ درصد کرونا بوده، آنفولانزا سه هفته پیش نیومده بود  ، منم از شوهرم کرونا گرفتم، یعنی علائمم آنفولانزا بود ولی چون هم واکسن زده بودم هم آنفولانزا هنوز نیومده بود، گفتن ۱۰۰ درصد کرونا ،البته چون جواب تست شوهرمم مثبت شد احتمال ۱۰۰ درصدی دادن، الانم ۲۰ روز می گذره 

بی خیال بابا، قدیمی ها مگه آزمایش کردن چیزایی که گفتن، هیچ اعتباری نداره این حرفا.

کندر هم بیش فعالی میاره

هرچی میلت بوده و خوردی نوش جانت. فقط باید همه گروه های غذایی به بدنت می رسیده اونم بیشتر به خاطر خودت، بچه از بدن تو تغذیه می‌کنه خیالت راحت.

من که ویار شدیییید دارم تاحالا فقط آب رفتم، ولی خب چاره ای ندارم الکی غصه نمی‌خورم ایشالا که نی نی همه چی بهش میرسه از ذخایر بدنم.

ورزش هم الان خوبه، مشورت کن با پزشک یا ماما، پیاده روی و نرمش های سبک رو انجام بده برای زایمان راحت، خیلیم زمان خوبیه