2777
2789

بچه ها دعای نی نی سایتی ها خییییلی گیراست بخدا جدی میگم توروخدا براهم دیگه دعا کنیم 😊

از خدا میخوام همتون سالم و سلامت باشید و تمام خواسته های دلتون برسید ان شاءالله ❤🤲

الهی خدا دامن تماااام بی فرزندان رو سبز کنه ب حق طفل شیش ماهه امام حسین 😢🙏

اللهم صل الا محمد و آل محمد و عجل فرجهم😇

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

ایشالا باردار بشی عزیزم🦋

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله ۳قلو نصیبت بشه

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

گلم انشا الله این ماه دامنه منو شماو همه منتظرا سبز میشه🙏🙏🙏😍

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

انشا... به حق طفل شیرخواره کربلا سال بعد همین موقع نی نی تو بغلت باشه عزیزم

تو هم دعا کن دخترم باباشو ببینه...

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

خانم ها برا بارداری سوره حمد رو بخونید 

انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده به هنه منتظرا به منم بده 😊

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

خیلی عزیزید بچه ها همتون ماهید خدا حفظتون کنه دوستای گلم الهی حاجت روا بشید ❤❤❤

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
خانم ها برا بارداری سوره حمد رو بخونید  انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده به هنه منتظرا به منم ...

ان شاءالله عزیزدلم از خدا میخوام ب حق این شب بارونی خدا حاجت دل همه حاجت مندارو بده همینطور ب شما هم یه نی نی ناز وسالم😍🙏

دوستان ی چیزی بگم

امام جعفر صادق گفتن هر کس هفتاد بار آیت الکرسی رو بدون وقفه و با خلوص نیست و عقیده به من رو به قبله بخونه ناامیدش نمیکنم خداشاهده مادرم برا هر حاجتی که داشته خونده به چند ماه نرسیده جوابشو گرفته من آدم خیلی مذهبی نیستم ولی این مورد رو بشدت بهش عقیده دارم چون نتیجه شو دیدم  

سیندرلا ۲۰۲۰ هستم،آرزو دارم یه روزی لنگه کفش گم شده ام؛ پیدا بشه...🌌💫👠
ان شاءالله عزیزدلم از خدا میخوام ب حق این شب بارونی خدا حاجت دل همه حاجت مندارو بده همینطور ب شما هم ...

ایشالله ایشالله مرسی به خاطر دعای قشنگت 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖