2777
2789

خدا راشكر بابت بهبوديتون و انشالله خيلي زود به پايان برسه اين شرايط

رعايت غذايي رو تا كي داشتيد؟!مصرف دارو؟آب نمك مايعات گرم؟

از يجايي خسته كنندس واقعا؟

سرفه هاتون تا كي بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من كه گفت همه چي بخور 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
نه من اصلا درگيري ريه نداشتم فقط سرفه هاي بد اونم گاهي ميگيره و گرنه هيچ علامت ديگه اي هم نداشتم

مگه میشه!

ما همه گرفتیم هیچ کدوم ب ریه نزد و حتی یه سرفه نداشتیم 

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

برای سرفه تخم به و ۴ تخمه دم کن خیلی آروم میشی.

شربت عسل و آبلیمو درست کن و در هر بار یکی دو قاشق ازش بخور.

سرفه واقعا آزار دهندس.

راستی لبو و شلغم هم زیاد بخور زود خوب میشی.

اللهم اشف کل مریض.

برای سرفه تخم به و ۴ تخمه دم کن خیلی آروم میشی. شربت عسل و آبلیمو درست کن و در هر بار یکی دو قاشق ا ...

مرسي از راهنماييت عزيزم

بعضياشو استفاده كردم ولي چون باردارم نميتونم هرچيزي بخورم

مرسي از راهنماييت عزيزم بعضياشو استفاده كردم ولي چون باردارم نميتونم هرچيزي بخورم

پس از نت چک کن ببین یه موقع خدایی نکرده سقط جنین نداشته باشن.

انشاالله به حق ۵ تن آل عبا خیلی زود خوب میشی گل زیبا

چی بخوریم رفع شه دارم میمیرم دیگه

گوجه کبابی ویتامین ث خیلی عالیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من ریه م درگیر بود طولانی شد یکم بستگی به شدتش داره

داروهاتو هر وقت دکتر گفت قطع کن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖