2777
2789

میخوام ۱۰ کیلو بخرم

میخوام تمرین کنم

عادت دارم به تمرین روی برگه کاهی

نظام قدیم تجربیم.قصد شرکت در کنکور ۴۰۵ تجربی دارم.برای تمرین درسهای محاسباتی مثل شیمی فیزیک ریاضی برگه کاهی میخوام.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم خیلی کمیابه منکه تاحالا ندیدم ولی حیفه پول خرج چرک نویس بشه 

دفتر و کاغذ پشت نوشته و اینا خوبه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بازار یه مغازه کیلویی داره ولی من الان دقیق نمیدونم کجا بود برو اونجا بپرس پیدا میکنی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بازار یه مغازه کیلویی داره ولی من الان دقیق نمیدونم کجا بود برو اونجا بپرس پیدا میکنی

اونجا بیشتر دکه ها و دستفروش ها هستن که بسته ای میفروشن.کیلویی ارزون تر در میاد.ولی پیدا نمیکنم.

اونجا بیشتر دکه ها و دستفروش ها هستن که بسته ای میفروشن.کیلویی ارزون تر در میاد.ولی پیدا نمیکنم.

میگم خودم خریدم ازش :/ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

از کجا خریدی.آدرس بده خب.

میگم که دقیق یادم نیست

باید خودت بری بپرسی 

سبحان الله چه چیزا😂😐

میدونی چیه.داخل برگه کاهی یه رنگ مینویسم.برای تمرین میخوام.اما خب برگه سفید حیفم میاد.نمیتونم یه رنگ بنویسم.عادت به پاک نویس کردن دارم تو برگه سفید.زمان مطالعه کمه.نمیتونم خوش خط بنویسم بره.برای تمرین برگه کاهی خوبه.بنویسی بره.مچاله کنی بندازی اون ور.